Σκότωσε Βρετανό με το αυτοκίνητο μετά από καυγά

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 3 τα ξημερώματα όταν το όχημα του δράστη παρέσυρε τους δύο Βρετανούς – Νεκρός ο ένας από τους δύο – Πρώτη είδηση η δολοφονία στα Βρετανικά ΜΜΕ. Adtech Ad

Στη σύλληψη δύο προσώπων ενός 35χρονου και μιας 23χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση του σοβαρού περιστατικού με το θανάσιμο τραυματισμού 39χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου, αμφότεροι από την Βρετανία.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι του φόνου εκ προμελέτης και της απόπειρας φόνου, ενώ τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης οκτώ ημερών, με το θέμα να είναι πρώτη είδηση στα Βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για τον 39χρονο Charlie Birch από την Ουαλία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο τουρίστες, 39 και 32 ετών, Βρετανικής καταγωγής, αντιλήφθηκαν ότι ο 35χρονος συλληφθείς διαπληκτιζόταν και χτύπησε την 23χρονη φίλη του, σε μπυραρία στην Πάφο.

Οι δύο Βρετανοί παρενέβησαν και προσπάθησαν να υπερασπιστούν την νεαρή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή του 35χρονου ο οποίος ένιωθε προσβεβλημένος.

Ακολούθως οι δυο τουρίστες αποχώρησαν και ενώ κινούνταν πεζοί, χτυπήθηκαν από το όχημα του 35χρονου στο οποίο επέβαινε και η 23χρονη φίλη του.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά για τροχαίο ατύχημα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα και μέλη της δύναμης μετέβησαν στο μέρος όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο άτομα βρίσκονταν πεσμένα στο έδαφος.

Οι δύο φίλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 39χρονου, ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση όμως της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Κατά την ανάκριση τους και οι δυο έπεσαν σε αντιφάσεις ως προς τα γεγονότα. Και οι δυο οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για 8 ημέρες.

Εξάλλου η είδηση του θανάτου του 39χρονου κάνει το γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών το οποίο είναι σε συνεννόηση με τις Κυπριακές Αρχές προκειμένου να στηριχθεί η οικογένεια του θύματος.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί