Νέο περιστατικό εις βάρος εκπαιδευτικού από γονέα σε σχολείο της Κρήτης

Άλλο περιστατικό που έρχεται να προβληματίσει την εκπαιδευτική κοινότητα, μετά από αυτό που συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Ρέθυμνο, συνέβη στα Χανιά το μεσημέρι της Τρίτης.

Δείτε: Γονέας επιτέθηκε σε δασκάλους σε σχολείο της Κρήτης – Στάση εργασίας από τους εκπαιδευτικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, γονέας πήγε στο σχολείο, καθώς πληροφορήθηκε για περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του παιδιού του και ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να ενημερωθεί, αλλά και να ειδοποιηθούν οι γονείς του άλλου παιδιού, ώστε να γίνει κάποια σύσταση.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν έγιναν με τόσο… ήρεμο τρόπο, όπως επιβεβαιώνει μιλώντας στο parakritika.gr,, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Μανώλης Μηλιαράκης.

Τα πνεύματα φαίνεται πως οξύνθηκαν αρκετά ανάμεσα στον γονέα και τη διευθύντρια του σχολείου και όπως αναφέρει ο κ. Μηλιαράκης… «Υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά και λεκτική βία εναντίον της συναδέλφου, μέσα στο χώρο του σχολείου. Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω. Για το θέμα επιλαμβάνεται η Ασφάλεια».

Στο σχολείο όντως κλήθηκε η Ασφάλεια, από τον πατέρα όμως, προκειμένου να καταγγείλλει το περιστατικό bullying σε βάρος του παιδιού του και, τόσο ο πατέρας, όσο και η διευθύντρια του σχολείου, βρέθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο για τα περαιτέρω.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί