«Πτήση τρόμου» για αυτοκίνητο στην Κρήτη – “Προσγειώθηκε” σε σταθμευμένα οχήματα (Φωτο)

Άλλο ένα τροχαίο στα Χανιά, αυτή τη φορά στη συνοικία της Νέας Χώρας, με ενοικιαστικό αυτοκίνητο να κάνει… «πτήση τρόμου» και να προσγειώνεται πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, προξενώντας υλικές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Μελετίου Μεταξάκη.

Το άσπρο ενοικιαστικό αυτοκίντηο, με επιβαίνοντες δύο Γάλλους, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να παραβίασε πινακίδα Stop της οδού Γερασίμου Παρδάλη, με αποτέλεσμα το όχημα που ερχόταν από την Μελετίου Μεταξάκη, να συγκρουστεί και να… «πετάξει» στον αέρα, να αναποδογυρίσει και να πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα, χωρίς ευτυχώς όμως να τραυματιστεί κανείς!

Αστυνομικοί της Τροχαίας διαπίστωσαν πάντως ότι πιθανό αίτιο του τροχαίου να ήταν ένα σταθμευμένο επί ώρες αυτοκίνητο πάνω σε ράμπα ΑμεΑ, που κάλυπτε πλήρως την ορατότητα στους διερχόμενους οδηγούς από την Γερασίμου Παρδάλη, όχημα το οποίο μάλιστα ήταν παρκαρισμένο -όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες- μπροστά από τα κολωνάκια που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Χανίων.

Όπως αναφέρει το Parakritika.gr, η οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, ήρθε λίγη ώρα αφ’ ότου έγινε το τροχαίο, είδε τι συνέβη και ατάραχη πήρε το αυτοκίνητό της και έφυγε, αγνοώντας ακόμη και τις υποδείξεις των αστυνομικών!

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί