Αμερικανικό αεροσκάφος από τη Σούδα στη ρωσική βάση της Συρίας- Ρωσική φρεγάτα στην Κρήτη (εικόνες)

Κορυφώνεται η αμερικανική προετοιμασία για επίθεση στη Συρία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… Μετά την άφιξη των δυο υπερσύγχρονων αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, πτήσεις και από την Κρήτη έγιναν χθες στη ρωσική βάση της Ταρτούς.

Δείτε επίσης: Κατασκοπευτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (φωτο)- Πολεμική προετοιμασία για επίθεση στη Συρία

Κοντά στη ρωσική βάση στη Συρία εντοπίστηκαν επτά αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη, ένα από τα οποία απογειώθηκε από τη βάση της Σούδας, σύμφωνα με τη της στρατιωτική αεροπορία της Ρωσίας, αλλά και πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter στον λογαριασμό Mil Radar, που καταγράφει τις κινήσεις των αμερικανικών αεροσκαφών.

Όπως αναφέρεται, τα αεροσκάφη πέταξαν χθες, στο πλαίσιο της πολεμικής προετοιμασίας των ΗΠΑ για βομβαρδισμούς στη Συρία. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι πτήσεις έγιναν από 6 σκάφη περιπολίας και ηλέκτρονικών πληροφοριών, ενώ από τη βάση της Σούδας πέταξε ένα ΕΡ-3Ε Aries II. Τα υπόλοιπα απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Σικελίας.

Πληροφορίες που επίσης δημοσιεύτηκαν στο ImageSat International N.V. και αναδημοσιεύτηκαν στην Bild, αναφέρουν ότι η ναυτική βάση της Ρωσίας στην Ταρτούς της Συρίας εγκαταλείφθηκε από τα ρωσικά πλοία. Μάλιστα δημοσιεύονται και οι σχετικές δορυφορικές εικόνες.

Η αχρονολόγητη δορυφορική φωτογραφία δείχνει τη συνήθη ανάπτυξη τουλάχιστον έντεκα πολεμικών πλοίων στην Ταρτούς. Μεταξύ αυτών είναι η φρεγάτα «Admiral Grigorovich,» η οποία εντοπίστηκε την Τετάρτη ανάμεσα στην Κρήτη και την Κύπρο.

Η δορυφορική εικόνα της 11ης Απριλίου, η οποία δείχνει ότι όλα τα σκάφη έχουν φύγει εκτός από ένα.

 

 

Candiadoc με πληροφορίες από Mil Radar , Bild και aif.ru

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί