Ψήφισμα του Παγκρήτιου Συλλόγου Μόνιμων Υπαλλήλων Εργαζόμενων Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ

Ψήφισμα προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη εξέδωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Μόνιμων Υπαλλήλων Εργαζόμενων Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, μετά από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης.

Αναλυτικά, στο ψήφισμα αναφέρεται:

•Ζητούμε την άμεση λειτουργία της ΕΥΔΕ Κρήτης και Δωδεκανήσου, που προϋποθέτει τη ν άμεση στελέχωση της σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και να εγγραφούν έργα που θα εκτελέσει.

•Ζητούμε άμεσα να τοποθετηθούν η αποσπασμένοι συνάδελφοι {πρώην ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ) από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., στην ΕΥΔΕ Κρήτης και Δωδεκανήσου.

•Δηλώνουμε άτι, συμπαραστεκόμαστε και υποστηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων από την πρώην ΕΥΔΕ Αποσελέμη οι οποίοι σήμερα έχουν μεταφερθεί στον Ο.Α.Κ. Α.Ε. με σύμβαση ορισμένου χρόνου που ανανεώνεται, ανελλιπώς από το 2006, από τον Υπουργό Υποδομών.

Με αφορμή την στελέχωση της ΕΥΔΕ Κρήτης και Δωδεκανήσου, και δεδομένης της δωδεκαετούς εμπειρίας που έχουν ατ επίβλεψη και διαχείριση συμβάσεων δημοσίων έργων (υδραυλικών, συγκοινωνιακών), ζητούμε να μεταφερθούν με νομοθετική ρύθμιση καί υα περιληφθούν στην στελέχωση της ΕΥΔΕ Κρήτης και Δωδεκανήσου. Παράλληλα υποστηρίζουμε το πάγιο και δίκαιο αίτημα τους για την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου και ζητούμε να ξεκινήσουν άμεοα οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες ώστε οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι να γίνουν συμβασιούχοι αορίστου χρόνου σε οργανικές θέσεις του Υπουργείου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί