Σε ενημερωτική παρουσίαση στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής η Περιφέρεια Κρήτης

Σε ενημερωτική παρουσίαση σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής βρέθηκε η Περιφέρεια Κρήτης ως παράδειγμα για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Οι Υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, παρουσίασαν σήμερα, Μ. Δευτέρα, το έργο «Κεντρική Υποδομή για την Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου, με προηγμένες Ψηφιακές Υπογραφές», το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ.

Στο πλαίσιο αυτό η κα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης ως παράδειγμα καλής συνεργασίας για την προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη Συνεργασία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με την Περιφέρεια Κρήτης και τη Google Ελλάδας, στην δράση με τίτλο «Ψηφιακές Δεξιότητες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρεια
Κρήτης», η οποία έχει στόχο την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα και ξεκίνησε από την Κρήτη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή την περίοδο σε όλη την Κρήτη, αφού μετά την ενημέρωση στο Ηράκλειο ακολούθησαν τα Χανιά και έπονται το Ρέθυμνο και το Λασίθι.

Το απόσπασμα στο 54 λεπτό της συνέντευξης:

https://www.youtube.com/watch?v=6YXgN8s90GQ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί