Με μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου η ‘’Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση’’

Την Πέμπτη (22/03/2018) πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου (Σ.Δ.Π.Η) με την παράταξη ‘’Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση’’, μετά από αίτημα του προέδρου της και υποψηφίου προέδρου Ε.Π.Σ.Η. κ. Μανώλη Λημναίο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Σύνδεσμο των Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου με κύριο θέμα συζήτησης τα προβλήματα που ‘’ταλαντεύουν’’ τον Σύνδεσμο όπου όπως φάνηκε από την συνάντηση δεν ήταν και λίγα…

Το παρών στην συνάντηση από την πλευρά του Σ.Δ.Π.Η. έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ Γιώργος Ιωαννίδης και παράλληλα μέλος της επιτροπής διαιτησίας του Σ.Δ.Π.Η., ο  γραμματέας του συνδέσμου κ. Αναστάσιος Μαστοριδης και παράλληλα εκπαιδευτής διαιτησίας, ο ταμίας του Συνδέσμου και διαιτητής κ. Νίκος Φερετζάκης και αρκετά άλλα μέλη του Συνδέσμου.

Από την παράταξη ‘’Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση’’ παραβρέθηκαν ο πάρεδρος της  και υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Σ.Η. κ. Λημναίος Μανώλης και οι κ. Ζερβάκης Μανώλης και Κανάκης Γιώργος.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Η. κ Βασίλης Κοκκινάκης απουσίαζε εκτός Κρήτης για υποχρεώσεις του συνδέσμου, παρόλα αυτά πήρε μέρος στην συνάντηση τηλεφωνικά.

Από τα πρώτα θέματα της συνάντησης ήταν η σχέση της Ε.Π.Σ.Η με τον Σ.Δ.Π.Η.  όπου δεν… είναι και οι καλύτερες.

Οι αμοιβές διαιτητών ανά κατηγορία, τα μεταφορικά έξοδα των διαιτητών, η ενδυμασία των διαιτητών, τα μαθήματα  διαιτησίας και ο χώρος που πραγματοποιούνται αυτά, καθώς και η απουσία γυμναστή από τις προπονήσεις των διαιτητών.

Επίσης ο κ. Λημναίος Μανώλης  ζήτησε να ενημερωθεί για την λειτουργία του Σ.Δ.Π.Η. και πως είναι η συνεργασία του με την ΕΠΣΗ, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την πικρία του για κάποια δημοσιεύματα όπου αναφέρονται σε μέλη του Σ.Δ.Π.Η. π.χ. μάστορες, πατριάρχες, ριζότα, μαρούλια, κρεμασμένα παπούτσια και καθηγητές διαιτησίας όπου τελικά θα έρθουν από το φεγγάρι.

Ο κ. Λημναιος διαφώνησε ριζικά με τα εν λόγω δημοσιεύματα και τα θεωρεί ανόητα όπου μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην διαιτησία του Ηρακλείου .

Ακόμα ο κ Μανώλης Λημναιος υποσχέθηκε στο προεδρείο του συνδέσμου ότι αν η παράταξη όπου  ηγείται κερδίσει τις εκλογές, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βρεθεί στην ‘’αμαρτωλή’’ κατά άλλους Πηνειού για να λήξει οποιαδήποτε παρεξήγηση και να φύγουν όλες οι ‘’σκιές’’ για  να φτιάξουμε ένα οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στον σύνδεσμο διαιτησίας και την ΕΠΣΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί