Στήριξη στον Η. Λυγερό από τον Ν. Ηγουμενίδη, τον πρώην Δήμαρχο Κ. Ασλάνη, τον νυν αντιδήμαρχο Χ. Μαμουλάκη (φωτο)

Τη στήριξή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Ηλία Λυγερό εξέφρασαν απόψε στη διαρκεια της εκδήλωσης των Ενεργών Πολιτών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Ασλάνης, ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Βεριγακης, ο νυν αντιδήμαρχος Ηρακλείου του Βασίλη Λαμπρινού Χάρης Μαμουλακης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Ζερβακης, κ.α.

Παρόντες, επίσης, οι εκπρόσωποι του συλλόγου των Ελλήνων Ρομά, που έχει τη δικιά του υποψήφια στο ψηφοδέλτιο , την Αφροδίτη Σεραφειμοπούλου, πρόεδρο του συλλόγου των Γυναικών Ρομά Κρήτης.

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Η. Λυγερού: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να αλλάξουμε το Δήμο (φωτο)

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης απέστειλε για την αποψινή εκδήλωση των Ενεργών Πολιτών στο Ηράκλειο το ακόλουθο μήνυμα:


“Από το 2014 με τους Ενεργούς Πολίτες του Ηρακλείου συμπορευτήκαμε στον αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας. Υποχρεώσεις στο Κοινοβούλιο δεν μου επιτρέπουν, αν και θα ήθελα, να είμαι σήμερα μαζί σας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας. Οι Ενεργοί Πολίτες Ηρακλείου ανήκουν στις δυνάμεις της ελπίδας, της προοπτικής, της Αριστεράς. Εκφράζουν την ευρύτερη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων. Με τον αγώνα μας, ο Ηλίας και η παράταξή μας, να γίνουν η δύναμη της νίκης στο Ηράκλειο. Καλό αγώνα συναγωνίστριες και συναγωνιστές.

Νίκος E. Ηγουμενίδης 

Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ “

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί