Η αντιπολίτευση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Αντιδράσεις προκάλεσε ο μίνι ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός την Παρασκευή.

Δείτε: Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα – Η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου (Βίντεο)

“Είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες. Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ, προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει” έλεγαν ειδικότερα πηγές της ΝΔ και προσέθεταν: “Ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία.”

“Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας, αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει: “Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι, που βλέπουν την νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί