Ανοίγουν στόματα μετά την δολοφονία Τοπαλούδη: Ακόμα τρεις καταγγελίες «καίνε» τον 19χρονο (Βίντεο)

Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Μανώλη Κ. κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας »Δημοκρατία».

Οι καταγγελίες που »καίνε» τον 19χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.

Η μια καταγγελία προέρχεται από μια νεαρή 18χρονη κοπέλα η οποία υποστήριξε στη Λιμενική Αρχή της Ρόδου πως στο παρελθόν είχε πέσει και αυτή θύμα βιασμού από τον 19χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Μάλιστα η κοπέλα ανέφερε πως ο 19χρονος την βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα τον οποίο και κατονόμασε, ωστόσο δεν θέλησε καταθέσει επίσημα.

Επίσης, σε αυτή την καταγγελία προστέθηκαν ακόμα δυο από κορίτσια ηλικίας 17 και 18 ετών οι οποίες ανέφεραν πως είχαν πέσει θύματα απόπειρας βιασμού από τον ίδιο 19χρονο.

Όμως ούτε αυτές κατέθεσαν επίσημα, φοβούμενες προφανώς την κατακραυγή σε μια κλειστή κοινωνία όπως είναι η Ρόδος.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη είχε πάει στην αστυνομία πέρσι

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του star η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό αλλά είχαν ζητήσει συμβουλές  των αστυνομικών για το τι θα μπορούσαν να κάνουν σχετικά με τις απειλές που δέχονταν από ναερούς.

Η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με μια φίλη της είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, όχι όμως για να καταγγείλουν βιασμό αλλά για να ζητήσουν τη συνδρομή των αρχών στην περίπτωση που οι δυο νεαροί που ήταν μαζί δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Οι αστυνομικοί τις συμβούλεψαν να δώσουν στις αρχές τα ονόματα των δυο νεαρών, όπως και έκαναν. Τα κορίτσια δεν υπέβαλαν μήνυση ή καταγγελία. Δεν υπήρχε επομένως αδίκημα για να κινηθούν οι αστυνομικοί.

Αυτό που δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ είναι αν η άτυχη κοπέλα φοβόταν να κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που την βιντεοσκόπησαν…

Με πληροφορίες από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Νέα Σελίδα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί