Κρήτη: “Μακάρι να είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι που πονάμε” – Η σπαρακτική έκκληση της οικογένειας του αδικοχαμένου ντελιβερά

Αναβρασμό στον χώρο των διανομέων σε όλη την Ελλάδα, έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός του πατέρα δύο παιδιών που εργαζόταν και ως διανομέας, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, στα Χανιά.

Το δικό του μήνυμα επέλεξε να στείλει, σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του zarpanews.gr ο αδελφός του Σήφη και η γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του.

“Μακάρι να είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι που πονάμε να μην ξαναπονεσει κάνεις στον κόσμο αυτό.. Σας παρακαλώ φοράτε τα κράνη κουμπωμένα, μην μιλάτε στα κινητά, σταματήστε στην άκρη και μιλήστε..

Κάποιος περιμένει στην πόρτα να σας αγκαλιάσει…τουλάχιστον στην μνήμη του ΣΗΦΑΡΑ κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε να παραμείνετε όρθιοι!” γράφει ο αδελφός του.

“Αχ ρε αδερφέ, πόσο δίκιο έχεις…” απαντά η κοπέλα.

 

 

Χανιώτης επιχειρηματίας συγκεντρώνει χρήματα για την οικογένειά του

Μία ανάρτηση στο διαδίκτυο του επιχειρηματία στο χώρο της ένδυσης, Άκη Παινεσάκη, γνωστού στα Χανιά ως «Ιταλού», ήταν σύμφωνα με το parakritika.gr, η αφορμή για να ξεκινήσει ένας διάλογος, ο οποίος, όπως φαίνεται καταλήγει σε μία προσπάθεια να βοηθηθεί η οικογένεια του 27χρονου ντελιβερά που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του.

Αναλυτικά, ο κ. Παινεσάκης, στην πρώτη ανάρτησή του αναφέρει…

Για να ακολουθήσει μία δεύτερη, μετά τα πολλά σχόλια που έγιναν στην πρώτη ανάρτηση του «Ιταλού»…

zarpanews.gr, parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί