Αυτοί είναι οι δύο νεαροί που φέρονται να δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια (Φωτο)

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκηρο το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε:

Ομολόγησαν οι δύο συλληφθέντες τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Πώς οι κάμερες πρόδωσαν τους δολοφόνους της φοιτήτριας στη Ρόδο

 

Οι δύο νεαροί, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Ο 19χρονος φέρεται ότι έσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ πιο σκληρό καρύδι εμφανίζεται ο 21χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δύο νεαροί χθες έπεφταν σε αντιφάσεις και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα.

Οι δυο φερόμενοι ως δολοφόνοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Ο ένας εκ των δύο φαίνεται ότι γνώριζε την 21χρονη φοιτήτρια. Εξάλου κλείνοντας το τηλέφωνο στη φίλη της καθώς της χτύπησε το κουδούνι δεν φάνηκε να ταράζεται ενώ φως ρίχνει και το κινητό της τηλέφωνο.

Οι δύο νεαροί 

  • Ο 19χρονος

  • Ο 21χρονος 

Πώς και γιατί την σκότωσαν

Τα αίτια του εγκλήματος με θύμα την άτυχη 21χρονη χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικά.

Οπως έχει φανεί και από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, από κάμερες ασφαλείας σε διπλανά κτίρια, η Ελένη Τοπαλούδη βγαίνει από το σπίτι της και μπαίνει στο λευκό βαν. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο βαν επέβαιναν ένα ή δυο άτομα.

Ολοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το εξοχικό του Ροδίτη στη Λίνδο.

Το σενάριο που εξετάζουν ήδη από χθες οι αρχές είναι ότι η 21χρονη είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες και πιθανότατα εμφανίστηκε και ο δεύτερος, με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του.

Τότε πρέπει να προέκυψε ένταση με την νεαρή να επιχειρεί να φύγει. Εκεί φαίνεται ότι την χτύπησαν με σιδερένιο αντικείμενο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες σιδερώστρα, σύμφωνα με άλλες, τοπικού μέσου, με ηλεκτρικό σίδερο.

Η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε αναίσθητη και τότε οι δύο νεαροί -άγνωστο αν την θεώρησαν νεκρή ή αντιλήφθηκαν ότι ζούσε αλλά ήταν λιπόθυμη- την έβαλαν στο βαν του ενός και οδήγησαν στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά.

Οπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιαστικά πνίγηκε στη θάλασσα.

Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι ανήκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

 iefimerida.gr 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί