Εντυπωσίασε το Mykonos Palace – Φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια

Με ευχές για καλά και ασφαλή ταξίδια, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Λιμάνι της Σούδας, ο αγιασμός του πλοίου Mykonos Palace που από την αρχή του περασμένου καλοκαιριού έχουν δρομολογήσει οι Μινωικές Γραμμές στη γραμμή Σούδα – Πειραιάς.

Οι επισκέπτες έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τις ανέσεις και την πολυτέλεια του πλοίου που σημειωτέον είναι το νεώτερο της εταιρείας ενώ μαζί με την ξενάγηση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ντόπια κεράσματα.

Στον χαιρετισμό του ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Αντώνης Μανιαδάκης, έδωσε το στίγμα του σχεδιασμού τους για το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας πως “δεν θα ακολουθούμε απλά τις εξελίξεις, θα πρωτοπορούμε σε αυτές, επενδύοντας στο μέλλον, προς όφελος της πατρίδας μας και για το καλό της Κρήτης” με στόχο, όπως είπε “να προσφέρουμε στους επιβάτες και τους επιχειρηματίες των Χανίων ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας”.

Ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον, είχε η επισήμανσή του ότι “είναι η πρώτη φορά ιστορικά που τα Χανιά τον Αύγουστο έφτασαν στο επίπεδο του Ηρακλείου σε επιβάτες, κι αυτό έγινε χάρη στην προσθήκη του Mykonos Palace στο δρομολόγιο”.

Βουλγαράκης: Να μη μας αφήσετε σύξυλους 

Να παραμείνει το δρομολόγιο στα Χανιά και τον χειμώνα ζήτησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών, ο  αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης ζητώντας του χαρακτηριστικά… να μην αφήσει σύξυλους.

Τον Δήμο Χανίων, εκπροσώπησαν η αντιδήμαρχος τουρισμού, Ελπίδα Τσιτσιρίδη και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σούδας, Κώστας Φωκάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικονομική τόνωση που έφερε στην περιοχή η δρομολόγηση του Mykonos Palace, λόγω του ότι φτάνει στις 12 τα μεσάνυχτα, σε ώρα δηλαδή λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος ενώ το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κων/νος Λαγουδάκης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Αντώνης Ροκάκης και πλήθος κόσμου.

Μετά την τελετή, ο όμιλος βρακοφόρων Κρήτης παρουσίασε κρητικούς χορούς με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Η γιορτή συνεχίζεται
Ντυμένο στα γιορτινά του, το Mykonos Palace θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό έως τις 21:00 το βράδυ με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους κοινόχρηστους χώρους του!

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί