Ο… ύπατος της Κρήτης, ο… φρούραρχος του Χάνδακα και οι “παλαιοημερολογίτες” της αριστεράς!

Ένα… πονηρό σχόλιο του γνωστού αυτοδιοικητικού, μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ Κρήτης, και δημοτικού συμβούλου Χερσονήσου, Απόστολου Λουλουδάκη, πραγματικά μου άρεσε. Με αφορμή την ανάρτηση τοπικού μέσου για μια θρυλική μορφή του χορού, με τραγικό τέλος, την Ισιδώρα Ντάνκαν. Γιατί με αφορμή αυτή την ανάρτηση βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει σειρά θεμάτων για τον… ύπατο αρμοστή της Κρήτης, δηλαδή τον περιφερειάρχη, ή για τον… φρούραρχο του Χάνδακα, δηλαδή τον δήμαρχο Ηρακλείου, αλλά και πολλά άλλα επίκαιρα περί χρισμάτων, καλλιστείων… του δήμου Χερσονήσου,  μαζί και… “παλαιοημερολογιτών της αριστεράς” (όπως έχει χαρακτηρίσει ο Στ. Αρναουτάκης και στη συνέχεια “φίλια” σε εκείνον μέσα, εκείνους από την αριστερά που δεν τον χειροκροτούν).

(Δείτε επίσης: Αφού το θέλετε, ο Σταύρος είναι καλογαμπρός και χορευταράς (αγαπητοί μου μπουκωμένοι…)

Διαβάστε το σχόλιο του κ. Λουλουδάκη:

“Ένα επαρχιακό μέσο ενημέρωσης αφιερώνει ένα πάρα πολύ καλό άρθρο για μια μεγάλη προσωπικότητα της τέχνης,  του χορού….μια τραγική φιγούρα που η ζωή της επεφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιγνίδι ….
Έτσι να ξεφύγουμε για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα μιας καθημερινότητας που μας υποβάλει στο μαρτύριο και στην αγωνία , κάθε μέρα πού θα ανοίξουμε τα μέσα πληροφόρησης να ψάχνουμε την είδηση για να δούμε μήπως υπήρξε κάποιος γνωστός μας που αυτοκτόνησε ,κάποιος άλλος που άφησε την ζωή του στην άσφαλτο ή τόν έπνιξε η θάλασσα ή τού πήρε το κεφάλι καμία αδέσποτη σε κανένα γλέντι ………..
Είναι απολαυστικό ένα διάλειμμα που θα απελευθέρωσει τον χρόνο μας και την σκέψη μας από την άχαρη επικαιρότητα της μόχλευσης των τοπικων υποθέσεων ……….
Βορβαδιζεται η κοινωνία καθημερινά από ειδήσεις ,<<βαθυστόχαστες>> αναλύσεις για τον ποιο ονειρεύτηκε ο Αλέξης η ο Κυριάκος για ύπατο αρμοστή της Κρητης ,για φρούραρχο στον Χάνδακα ,για οδοκαθαριστή στην Γόρτυνα ,για νυχτοφύλακα στην Σητεία και για καπετάνιο στα Σφακιά που θα χει την έγνοια του και για την Γαύδο ….Ακόμη σε λίγο και η Φωφώ ,το Γιωργάκη και ο Βαγγέλης θα επιστρατευτούν για να τερματίσουν τον εμφύλιο…….
Όταν διαβάζεις ιστορία ,αύτα που ακουγονται τις τελευταίες μέρες σου θυμίζουν κάποια πράγματα που συμβαίνανε πριν από χρόνια στις Αγγλικές αποικίες …
Στο μόνο πράγμα τελικά πού θά ισχύσουν οι αδιάβλητες δημοκρατικές διαδικασίες θα ειναι στα καλιστεια της Χερσονησου για την ανάδειξη της θεάς της ομορφιάς ανάμεσα από τις εργαζόμενες μιας επιχείρησης ξένης χώρας ….
Κρίμα όμως που και εκεί βρέθηκαν κάποιοι παλαιημερολογήτες και στέρησαν την χαρά των υπηκόων νά επιτελέσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα ……

Ισιδώρα Ντάνκαν : Ένα επαναστατικό πνεύμα στην εποχή της ………….
Αν όλοι οι άνθρωποι είχαν την δύναμη να ξυπνήσουν τα φυσικά τους ταλέντα ο ανθρώπινος πολιτισμός θα ήτανε παντελώς διαφορετικός και ο κόσμος θα ενοιωθε περισσότερη σιγουριά για το μέλλον …..”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί