Η έμμεση απειλή Μητσοτάκη κατά Τσίπρα από το Ηράκλειο! (εικόνα)

Μοιάζει και είναι έμμεση απειλή και προτροπή για βιαιοπραγίες σε βάρος του πρωθυπουργού της χώρας. Σαν κι εκείνες που κάνουν περιφερόμενοι χρυσαυγίτες. Όταν όμως την κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και μάλιστα κόμματος του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” είναι κάτι πρωτοφανές…

“Να δω πώς θα πάτε στη ΔΕΘ. Να δω πώς θα περπατήσετε στον δρόμο να εξηγήσετε στους Μακεδόνες τη συμφωνία την οποία υπογράψατε” είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής στον Αλέξη Τσίπρα στις 5 Ιουλίου, εκστομίζοντας μια απειλή που δεν είχαμε συνηθίσει σε αυτό το πολιτικό επίπεδο.

“Θα πρότεινα στον κ. Τσίπρα να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. Έτσι θα έχει και έναν καλό λόγο να μην πάει στη Θεσσαλονίκη” επανέλαβε χθες από το Ηράκλειο, σε συνέντευξη Τύπου, επαναλαμβάνοντας την απειλή προς τον πρωθυπουργό και κλείνοντας παράλληλα το μάτι στις ακραίες μειοψηφίες της Θεσσαλονίκης να κάνουν ένα ρεπό από τους βανδαλισμούς των εβραϊκών μνημείων της πόλης και να “περιποιηθούν” τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση.

Από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της δήλωσης (από την επίσημη σελίδα της ΝΔ)

Επικίνδυνος, με ένα μάτι να κοιτάζει στο παρακράτος…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί