Απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά – «Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους» σχολιάζει το Μαξίμου

Με ένα tweet που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς καταδεικνύει συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, ως τους ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχτηκε, με ανώνυμη επιστολή, για τη ζωή του. Κάλεσε μάλιστα τη ΝΔ και την Ιερά Σύνοδο να καταδικάσουν τις απειλές εναντίον του “χωρίς μεν και αλλά”.

Δείτε ακόμα: Απειλητική επιστολή έλαβε ο Ν. Κοτζιάς!- “‘Εχουμε τρεις σφαίρες για σένα” (βίντεο)

«Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις απειλές που εξαπολύθηκαν από την επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνα Παυλίδου, αλλά και την απειλητική επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει:

«Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές.

Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων να μπει τέλος στο κλίμα όξυνσης που καλλιεργείται

«Οι απειλές που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Είναι ευθύνη όλων να μπει τέλος στο κλίμα όξυνσης που καλλιεργείται, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση για την ονομασία της πΓΔΜ», ανέφερε με τη σειρά του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί