The Independents: Δεύτερη θέση – αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο κύπελλο ανεξάρτητων ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Με εξαιρετική επιτυχία και το αργυρό μετάλλιο επέστρεψε από την τελική φάση του Πανελλήνιου κυπέλου ανεξαρτήτων ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης η ομάδα The Independents που αποτελείται από τους Χρήστο Παπαδάκη, Παναγιώτη Καπαρουνάκη, Θεμιστοκλή Κρητικό, Νίκο Δημάκη και τον αιμοκαθαιρόμενο αθλητή Μάριο Μαρκόπουλο με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Η τελική φάση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 14 Μαϊου στην αίθουσα του Βυζαντινού Αθλητικού κέντρου στον Άλιμο, υπό την αιγίδα του ΠΟΦΕΠΑ. Συμμετείχαν 4 ομάδες, 2 από την Αθήνα και μία από την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Η ομάδα του Ηρακλείου πέρασε τους προκριματικούς αγώνες τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο με επιτυχία και έφτασε στην τελική φάση όπου αγωνίστηκε στον ημιτελικό με την ομάδα του Άρη Νικαίας. Παρ’ ότι δεν μπόρεσε να παραταχθεί σε πλήρη σύνθεση, κατάφερε να κερδίσει την αξιόμαχη αντίπαλη ομάδα με 4-0. Στον τελικό συνάντησε την εξαιρετική ομάδα των Cinco και το ντέρμπι άναψε από το πρώτο παιχνίδι. Οι ανατροπές στο σκορ συνεχείς, πόντο με πόντο σε κάθε παιχνίδι με τον αγώνα να κρίνεται οριακά υπέρ των Cinco 4-3,αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα του Ηρακλείου.  

Οι Independents πραγματοποίησαν έναν από τους στόχους της φετινής χρονιάς, που ήταν να φτάσουν στο τελικό του συγκεκριμένου θεσμού, ενώ έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές Κρήτης στο πρωτάθλημα βετεράνων και είναι φιναλιστ στον τελικό του κυπέλλου Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο Ηράκλειο. Ακόμη, έχουν προκριθεί στην τελική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων και Ανεξαρτήτων αθλητών που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα αρχές Ιουνίου.

Η ομάδα The Indeoendents μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία υποστηρίζουν τον αθλητισμό ώς ένα υγιή τρόπο ζωής και την ομαλή ένταξη και συμπερίληψη ΑμεΑ στον αθλητισμό καθώς δύο από τα μέλη της ομάδας είναι Άτομα με Αναπηρία. Ακόμη, υποστηρίζοντας το έργο του συναθλητή του Μάριου Μαρκόπουλου θέλουν να  ευαισθητοποιήσουν όλους τους ανθρώπους στην ιδέα της Δωρεάς Οργάνων και να τους καλέσουν να ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΖΩΗ με την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο. Μέσα από την συζήτηση και την ενημέρωση όλοι οι συνάνθρωποί μας μπορούν να καταλάβουν την σημασία της Δωρεάς Οργάνων και την σωτήρια για τους συνασθενείς του Μάριου μεταμόσχευση! The Independents ξεκίνησαν τον αθλητισμό ατομικά την πενταετία 2010-2015 και ως ομάδα από το 2019. 

Η ομάδα ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟ.Φ.ΕΠ.Α.), την διεύθυνση και τους εργαζόμενους του Παγκρητίου σταδίου και όλους τους υποστηρικτές τους!

Στηρίξτε και παρακολουθήστε την προσπάθειά τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα:

        Ποφεπα Κρητης – Crete’s Table Tennis Independents & Veterans Players

       Marios Markopoulos – Μάριος Μαρκόπουλος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί