Ηράκλειο: Τους συνέλαβαν με 1 κιλό χασίς (φωτο)

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε σχεδόν ένα κιλό κάνναβης, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 1.940 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας. Επίσης στη Σητεία συνελήφθη ένα άτομο με 120 γραμμάρια χασίς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 

Συνελήφθησαν, χθες (12.02.2024) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρία (3) άτομα (δύο ημεδαποί και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (12.02.2024) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν τα τρία (3) άτομα και ακινητοποιήθηκαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 964 γραμμάρια γραμμάρια κάνναβης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες,
  • το χρηματικό ποσό των 1.940 ευρώ,
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου

Στη Σητεία

Επίσης στη Σητεία συνελήφθη ένα άτομο με 120 γραμμάρια χασίς, το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας.

Η ανακοίνωση:

Συνελήφθη, χθες (12.02.2024) το απόγευμα στη Σητεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, χθες το απόγευμα οργανώθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 114  γραμμάρια κάνναβης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες,
  • 30 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
  • το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί