Μεσολόγγι: Άλλες τέσσερις προσαγωγές μετά τον κρεοπώλη, για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Σε ακόμη τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ, για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη.

Δείτε: Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης

Σύμφωνα με το thebest, οι προσαχθέντες είναι δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, ενώ ανάμεσα τους είναι και ο 35χρονος άντρας, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Νωρίτερα, ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 50χρονο, ως βασικό ύποπτο για την υπόθεση, για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη του 50χρονου

Αν και ο 50χρονος κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει στις αρχές και τονίζει ότι δεν γνωρίζει τι έγινε το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου, όταν τον άφησε σε επαρχιακό δρόμο, η αστυνομία προσχώρησε στη σύλληψη του με βάση 4 στοιχεία.

Αρχικά, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ήταν πολλές. Σε μία από αυτές υποστήριξε πως ο 31χρονος ήταν αυτός που τον κάλεσε το μοιραίο βράδυ, ενώ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε το αντίστροφο.

Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι το δρομολόγιο που ακολούθησε ήταν διαφορετικό από αυτό που είχε περιγράψει και δεν συμβαδίζει με το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες. Τρίτο στοιχείο είναι οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή.

Τέλος, την Τετάρτη (17/1) υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη, καθώς από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο εκείνη την ημέρα, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή, όπου χάθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί