Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά – Πλήθος κόσμου στο χωριό του (Βίντεο & φωτο)

Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφτασε λίγο πριν τις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος. Το «παρών» στο τελευταίο αντίο δίνουν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι αλλά και καλλιτέχνες που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του. Κάποιοι φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια.

Αρκετοί γνωστοί τραγουδιστές έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον μοναδικό Βασίλη Καρρά, ανάμεσά τους η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σάκης Αρσενίου αλλά και μουσικοί από την μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του.

Κηδεία Καρρά
Κηδεία Καρρά

Την τελετή συνοδεύει η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Ο Βασίλης Καρράς είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει, όπως γράφει το thesstoday.gr.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή απέτισαν φόρο τιμής από το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου η σορός του καλλιτέχνη είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ημέρας ήταν όταν αποχωρούσε η σορός και η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά έπαιξε για τελευταία φορά για τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη τον αποχαιρέτησαν σιγοτραγουδώντας πολλές από τις επιτυχίες του, ενώ όταν έφτασε η σορός του στον ιερό ναό, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Παίρνει το όνομά του ο κεντρικός δρόμος του χωριού του

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, με τον ίδιο να μη ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ούτε όταν έγινε γνωστός, καθώς βοηθούσε τους πάντες, ενώ είχε δωρίσει και πολλά έργα αναβάθμισης.

Από αύριο, ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου θα φέρει το όνομα του Βασίλη Καρρά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου. Να σημειωθεί πως και η κεντρική πλατεία του χωριού φέρει το όνομα «Βασίλης Καρράς».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί