Προκλητική κυβερνητική προπαγάνδα μέσω πετσομένων: “Ανακάλυψαν” ότι ο ΒΟΑΚ… εκτελείται και είναι το μεγαλύτερο έργο στην Ευρώπη!

Μαμουλάκης: Εικονική πραγματικότητα που διαμορφώνει η κυβέρνηση

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και της θέσης 108 στην παγκόσμια κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου, είδηση δεν είναι αυτό που συμβαίνει αλλά αυτό που θέλει η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί της να περάσουν μέσω των πετσομένων και των ελεγχόμενων “μέσων ενημέρωσης”… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΒΟΑΚ, που, όπως μαθαίνουν οι Έλληνες, ήδη… “εκτελείται” και είναι υπό αυτή την έννοια το μεγαλύτερο σε εξέλιξη έργο στην Ευρώπη!

Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο τα πετσομένα “είδαν”, όπως γίνεται πολύ συχνά τα τελευταία 4,5 χρόνια στη χώρα. Κι επειδή το θέλει η κυβέρνηση, τα μμε δεν χαλούν χατίρι και σερβιρουν ψευδείς ειδήσεις στους Έλληνες, κάνοντας τους να τις πιστέψουν ως αληθινές… Έτσι κι αλλιώς δε θέλουν και πολύ…

Την αναφορά περί “του μεγαλύτερου έργου στην Ευρώπη που είναι σε εξέλιξη”, την είχε κάνει ο “υπουργός των Τεμπών” Καραμανλής, αυτός που σταμάτησε τις διαδικασίες για τον ΒΟΑΚ τις οποίες είχε ξεκινήσει (πρώτη από όλες) η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και μετά αποφάσισε να τις επαναφέρει αφού χάθηκαν πολύτιμα χρόνια αλλά κυρίως ζωές στον άθλιο σημερινό ΒΟΑΚ…

Κι αφού το είπε ο Καραμανλής, το έκαναν από τότε “σλόγκαν”: τα πετσομένα, με συνέπεια να απορούμε εμείς οι Κρητικοί που ζούμε πλέον…

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ειδικά με τον ΒΟΑΚ (αλλά όχι μόνον…) η κυβέρνηση μέσω των φίλιων μέσων διαστρέφει την πραγματικότητα. Το έκαναν, για παράδειγμα, υπουργοί και υφυπουργοί της, που δήλωναν (άνευ δημοσιογραφικού ελέγχου) ότι… ο ΒΟΑΚ υλοποιείται από το 2020 ή έστηναν “εργοτάξια” για να κάνει σόου στις τηλεοράσεις ο πρωθυπουργός και τα διέλυαν αμέσως μετά που έσβηναν τα φώτα… (Δείτε σχετικά στο τέλος του κειμένου)

Μαμουλάκης: Εικονική πραγματικότητα που διαμορφώνει η κυβέρνηση

Τα fake news κατήγγειλε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου και τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης, κάνοντας λόγο για “εικονική πραγματικότητα” που διαμορφώνει η κυβέρνηση.

Η δήλωσή του:

«Με έκπληξη διαβάζουμε ότι «σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που αφορούν στον ΒΟΑΚ, τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, ο οποίος θα ενώσει τον Κίσσαμο έως τη Σητεία». Δημοσιεύματα που προέρχονται, προφανώς, από την πλευρά της Κυβέρνησης ΝΔ και έχουν ως στόχο την παραπλάνηση των πολιτών για ένα έργο που στην Κρήτη γνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Έπειτα από μια πολύχρονη περίοδο αδράνειας και κατάρρευσης των χρονοδιαγραμμάτων για τον ΒΟΑΚ που πανηγυρικά παρουσίαζαν από τα Χανιά το 2021 οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής, έπειτα από την αλλαγή πλεύσης της ΝΔ και την συνέχιση των διαγωνισμών και της αρχιτεκτονικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με την εκτόξευση του κόστους κατασκευής και την προσθήκη διοδίων, έργο στον ΒΟΑΚ δεν υπάρχει. Ακόμα και στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, όπου διοργανώθηκε ολόκληρη φιέστα τον Ιανουάριο του 2023 για τη δήθεν έναρξη των εργασιών, τίποτα δεν έχει γίνει, λόγω των κυβερνητικών αβλεψιών ως προς την κοστολόγηση και το ζήτημα των απαλλοτριώσεων. Γι’ αυτό και καλούμε την Κυβέρνηση της ΝΔ να πάψει να παραπληροφορεί τους πολίτες και να αναλάβει δράση. Έστω και τώρα. Ο ΒΟΑΚ είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα, αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης και αυτή η κοροϊδία, κάποτε πρέπει να σταματήσει.».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Μαμουλάκης έχει προχωρήσει σε μια ακόμη Κοινοβουλευτική παρέμβαση, καταθέτοντας Ερώτηση προς τον Υποδομών & Μεταφορών, με την συνυπογραφή 16 ακόμη Βουλευτών, αναφορικά με την μηδενική πρόοδο στις εργασίες του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.     ​

Δείτε ενδεικτικά:

ΒΟΑΚ Νεάπολη – Αγ. Νικόλαος: Το έργο που… “εγκαινίασε” ο Κ. Μητσοτάκης τον Γενάρη ακόμα δεν ξεκίνησε! (βίντεο)

Πολιτικοί απατεώνες: Έστηναν νύχτα το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ για το σόου με Μητσοτάκη και το ξήλωσαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

ΒΟΑΚ: Διέλυσε και τυπικά το “εργοτάξιο του σόου” στον Άγιο- Έφυγαν τα μηχανήματα, απολύθηκαν ή μετακινήθηκαν οι εργαζόμενοι!

Ιδού η απόδειξη της κυβερνητικής απάτη της με τα “έργα” στον ΒΟΑΚ- Οι εικόνες από το “εργοτάξιο φάντασμα”! (βίντεο)

Μια ακόμα πολιτική απάτη με τον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο σήμερα από τον μετρ του είδους!

ΒΟΑΚ: Έκαναν φιέστα εγκαινίων με Μητσοτάκη και η μόνη “πρόοδος” είναι τα μηχανήματα που σκουριάζουν καθηλωμένα!

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Γελάνε μαζί του και οι μακέτες»

Νέα πολιτική απάτη: ΝΔ και πετσωμένα δείχνουν φωτο του 2015 δρόμου στη Φθιώτιδα ως… ΒΟΑΚ που “έφτιαξε” ο Μητσοτάκης! (εικόνες)

Με ξένα κόλλυβα και έργα ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα, το “εργοτάξιο του ΒΟΑΚ”, τα 480 έργα, το “πλήθος” σε αίθουσα 740 θέσεων!

Επιμένουν σε ψέμα και απάτη: Ο υφυπουργός που λέει… ότι “ο ΒΟΑΚ έγινε πράξη”!- Δε μας δείχνει το “έργο”;

Ή μας δουλεύουν ή φταίνε οι ζέστες: Υφυπουργός του Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι ο ΒΟΑΚ… έγινε πράξη!

Ομαδική παράκρουση εκεί στη ΝΔ: Κι ο Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου “είδε” ότι ο ΒΟΑΚ… υλοποιήθηκε! – Έγραψε και βιβλίο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί