Ομαδική παράκρουση εκεί στη ΝΔ: Κι ο Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου “είδε” ότι ο ΒΟΑΚ… υλοποιήθηκε! – Έγραψε και βιβλίο!

Μα τι έπαθαν στη ΝΔ; Για να κάνουν τους οπαδούς τους να πιστέψουν στα fake news, σπεύδουν να τα πιστέψουν οι ίδιοι! Για παράδειγμα, ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Υποδομών, όχι μόνο επέβαλλε στον εαυτό του να πιστέψει ότι έγινε ο ΒΟΑΚ, αλλά… έγραψε και βιβλίο για το “έργο”! Για το “έργο” που δεν έχει πέσει ούτε σκαπετιά!

Διαβάστε την ανακοίνωση που στέλνει ο κ. Κεφαλογιάννης και… αναστενάξτε!

“Την Παρασκευή στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης (Εμμανουήλ Πορτάλιου 23,Ρέθυμνο) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Υποψηφίου Βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη  με θέμα «ΒΟΑΚ 2012-2023 – Από τη διεκδίκηση στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου». Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει δεδομένα και στοιχεία για την πορεία υλοποίησης του έργου που συγκεντρώθηκαν  από την κοινοβουλευτική και θεσμική αλληλεπίδραση του κ. Κεφαλογιάννη για το συγκεκριμένο κρίσιμο ζήτημα από το 2012 μέχρι σήμερα. Στόχος της έκδοσης είναι να παρουσιαστεί η πορεία του έργου στο χρόνο, να αναπτυχθούν τα προβλήματα που ανέκυψαν κατά το σχεδιασμό και κυρίως να αναδειχθεί η αρχιτεκτονική, τα οικονομικά δεδομένα και το αποτύπωμα  του έργου σε επίπεδο οδικής ασφάλειας αλλά και στην ευρύτερη αναπτυξιακή προσπάθεια της Κρήτης”.  

Δείτε επίσης:

Ο υφυπουργός του Μητσοτάκη που “είδε” την Κρήτης ως… success story και… απέραντο εργοτάξιο της κυβέρνησης!

Ή μας δουλεύουν ή φταίνε οι ζέστες: Υφυπουργός του Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι ο ΒΟΑΚ… έγινε πράξη!

Επιμένουν σε ψέμα και απάτη: Ο υφυπουργός που λέει… ότι “ο ΒΟΑΚ έγινε πράξη”!- Δε μας δείχνει το “έργο”;

Νέα πολιτική απάτη: ΝΔ και πετσωμένα δείχνουν φωτο του 2015 δρόμου στη Φθιώτιδα ως… ΒΟΑΚ που “έφτιαξε” ο Μητσοτάκης! (εικόνες)

Πολιτικοί απατεώνες: Έστηναν νύχτα το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ για το σόου με Μητσοτάκη και το ξήλωσαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Γελάνε μαζί του και οι μακέτες»

ΒΟΑΚ: Έκαναν φιέστα εγκαινίων με Μητσοτάκη και η μόνη “πρόοδος” είναι τα μηχανήματα που σκουριάζουν καθηλωμένα!

Ιδού η απόδειξη της κυβερνητικής απάτη της με τα “έργα” στον ΒΟΑΚ- Οι εικόνες από το “εργοτάξιο φάντασμα”! (βίντεο)

Με ξένα κόλλυβα και έργα ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα, το “εργοτάξιο του ΒΟΑΚ”, τα 480 έργα, το “πλήθος” σε αίθουσα 740 θέσεων!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ομαδική παράκρουση εκεί στη ΝΔ: Κι ο Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου “είδε” ότι ο ΒΟΑΚ… υλοποιήθηκε! – Έγραψε και βιβλίο!”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Και δεν είναι μόνο οι βλακείες που θα περιέχονται στο μυθιστόρημα. Να δείτε που πολλοί τριφυλλοφάγοι θα πάνε να τον χειροκροτήσουν…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί