ΝΕ Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για Χρυσοχοΐδη: «Επισκέψεις επί επισκέψεων χωρίς αποτέλεσμα»

“Επισκέψεις επί επισκέψεων χωρίς αποτέλεσμα”, είναι το σχόλιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχετικά με την σημερινή επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Βενιζέλειο.

Δείτε: Στο Βενιζέλειο για νέο σόου ο Χρυσοχοΐδης – Τον «υποδέχτηκαν» με συνθήματα φορείς και σωματεία – Ένταση με την αστυνομία (Φωτο)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αναλυτικά:

Επισκέψεις επί επισκέψεων χωρίς αποτέλεσμα

Γνωστός τουριστικός προορισμός το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα και φαίνεται ότι είναι στις προτιμήσεις του Υπουργού Υγείας, που για πολλοστή φορά μας τιμά με την παρουσία του. Γιατί για επισκέψεις εργασίας και επίλυσης προβλημάτων, δεν υπολογίζονται. Αντί για βελτίωση των συνθηκών, έχουμε επιδείνωση. 

Η σημερινή του επίσκεψη σε τι θα απαντήσει άραγε; Όταν η υγειονομική περίθαλψη στο Ηράκλειο, αλλά και στο νησί πνέει τα λοίσθια;   Όταν την ίδια στιγμή δεκατρείς παθολόγοι των δύο Παθολογικών Κλινικών του Βενιζελείου με έγγραφη αίτησή τους προς τις Εισαγγελίες Ηρακλείου και Ρεθύμνου καταγγέλλουν επισφαλείς συνθήκες για τους ίδιους και τους ασθενείς, διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και τις μετακινήσεις με «εντέλλεσθε» από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο για την κάλυψη των εφημεριών;

Το σχέδιο της νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης της ΝΔ, έρχεται να προωθήσει ο Υπουργός Υγείας: Με συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κλινικών, με μετακινήσεις προσωπικού και περιπλανώμενους ασθενείς.

Μια πολιτική που δεν απαντά στις ανάγκες του λαού μας για ένα Δημόσιο και σύγχρονο ΕΣΥ.

Τούτη την πολιτική θα την αντιμαχόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό του Ηρακλείου και της Κρήτης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί