Το ΚΚΕ για την ανακοίνωση του υπουργείου σε σχέση με την παραίτηση του διοικητή του Βενιζελείου

ΚΚΕ Ηρακλείου: Σχόλιο για το Δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας για τις παραιτήσεις του διοικητή του Γ.Ν. Βενιζελείου και του υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ είναι τόσο προσηλωμένη στο σχέδιο της για τη διάλυση της δημόσιας υγείας, να αφήσει τα νοσοκομεία βορά στο ιδιωτικό κεφάλαιο και να επιταχύνει τη σύμπραξη ιδιωτικού τομέα, που δε διστάζει είτε να καρατομήσει είτε να θυσιάσει (βλέπε παραιτήσεις) τα δικά της παιδιά, τους ανθρώπους, που ίδια είχε διορίσει. 

Η μόνη λύση για τη διασφάλιση της λειτουργίας των νοσοκομείων του νομού μας είναι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των υγειονομικών και του λαού του Ηρακλείου για πλήρη κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.  

Καλούμε τον Ηρακλειώτικο λαό να συσπειρωθεί στα σωματεία του και να παλέψει, για αναβαθμισμένη σύμφωνα με τα επιστημονικά επιτεύγματα της εποχής, δημόσια και δωρεάν υγεία, για όλο τον λαό, με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση. Να δυναμώσει την πάλη του για να ανοίξει ο δρόμος για την οικοδόμηση της κοινωνίας όπου η υγεία του λαού θα είναι πραγματικά στο επίκεντρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί