Γαλάζια golden boys: Καταγγέλλουν τον Παπαχλιμίντζο για αργομισθία 200.000 € από τον Δήμο Γλυφάδας

Εικόνα από το dimologies.gr

Ο απερχόμενος δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου πληρώνει ανελλιπώς επί 9 χρόνια – και όχι βέβαια από την τσέπη του αλλά από τα χρήματα που εισπράττει ο δήμος από τους δημότες- τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο, όπως καταγγέλλει το τοπικό σάιτ dimologies.gr κάνοντας λόγο για μία ακόμα «περήφανη πράξη» του δημάρχου.

Σύμφωνα με το dimologies.gr και τον δημοτικό σύμβουλο Π. Γιάχο, οι δύο άνδρες είναι «παλιόφιλοι» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη Νομική και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ.

Διαβάστε την καταγγελία:

Ο κ. Παπανικολάου ο οποίος σε κάθε ευκαιρία κι έχοντας το ανάλογο ύφος, διατρανώνει με στεντόρεια φωνή, ότι σε θέματα νομιμότητας και χρηστής διαχείρισης του δημοτικού χρήματος, λέει και ξαναλέει: «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου».

Κι όμως όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο «αδέκαστος» κ. Παπανικολάου πληρώνει επί 9 χρόνια ανελλιπώς κι όχι βέβαια από την τσέπη του, αλλά με χρήματα των Γλυφαδιωτών, τον «παλιόφιλο» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη ΝΟΜΙΚΗ και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ, δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο!!!

Ναι συμπολίτες μου, άκουσον άκουσον!!!

Μιλάμε για τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ναι συμπολίτες μου ναι, μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο, τον κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, που ως γνωστόν εργάζεται σε διάφορες εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση.

Ε… λοιπόν ο κ. Παπανικολάου από τον επόμενο μήνα που πρώτο-εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, ήτοι τον Οκτώβρη του 2014 προσέλαβε τον «παλιόφιλο» στο Δήμο.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 που ο κ. Παπανικολάου επανεξελέγη Δήμαρχος, η πρώτη του δουλειά ήταν η διατήρηση του κ. Παπαχλιμίντζου ως μισθωτού στο Δήμο!!!

Το ότι ο κ. Παπαχλιμίντζος εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση, οπότε στο Δήμο Γλυφάδας ουσιαστικά είναι αργόμισθος, αυτό μικρή σημασία έχει, για τον αδάμαντα της νομιμότητας και ηθικής κ. Παπανικολάου.

Με τούτα και με κείνα ο κ. Παπανικολάου προφανώς για να κρατήσει ζεστή τη φιλία του με τον παλιόφιλο κι ομοϊδεάτη του κ. Παπαχλιμίντζο, έχει εκταμιεύσει Δημοτικό Χρήμα, πάνω από 200.000 ευρώ.

Μάλιστα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο υπογράφων το παρόν άρθρο Παναγιώτης Γιάχος, κατήγγειλα ως Δημοτικός Σύμβουλος όλη αυτή την αργομισθία και την εξωφρενική καταβολή ακόμη και υπεριωριών και Κυριακάτικων στον κ. Παπαχλιμίντζο (!!!!!),, ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου μου απάντησε χαμογελώντας, ότι: «…έρχεται τις νύχτες στο Δημαρχείο και δουλεύει …»

Τώρα το αν πράγματι ο κ. Παπαχλιμίντζος δουλεύει τις νύχτες στο Δήμο, αλλά και το ποιος μας δουλεύει κανονικά, μεγάλα παιδιά είστε συμπολίτες μου, οπότε βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

Άλλωστε στο Δήμο Γλυφάδας «λεφτά υπάρχουν» κι αυτό που έχει σημασία είναι «το χρήμα να ρέει…»

Ο κ. Παπαχλιμίντζος είναι λοιπόν επί εννέα (9) χρόνια είναι μισθωτός μετακλητός υπάλληλος του Δήμου Γλυφάδας, γι’ αυτό και εισπράττει ανελλιπώς το παχυλό μηνιάτικό του.

Τα οικογενειακά επιδόματα του κ. Παπαχλιμίντζου

Οι υπερωρίες του και τα Κυριακάτικά του κ. Παπαχλιμίντζου

Εννοείται βέβαια ότι ο Δήμος πληρώνει στο Ταμείο Ασφάλισης Δημοσιογράφων και τις πανάκριβες ασφαλιστικές εισφορές, για τον… σκληρά εργαζόμενο στο Δήμο κ. Παπαχλιμίντζο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί