Στο ΕΚΗ η Μαρία Καναβάκη

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και τον Πρόεδρο Στέλιο Βοργιά, τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Η και Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νίκο Κοκολάκη και τον ΓΓ του Σωματείου και Πρόεδρο του Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών και Προσωπικού Κουζίνας, Νεκτάριο Μωϋσακη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για θέματα που τους απασχολούν, όπως η προστασία των εργαζομένων η διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους και οι συλλογικές συμβάσεις.

Η κ. Καναβάκη επισήμανε την αναγκαιότητα της από κοινού συνεργασίας του Δήμου με το Εργατικό Κέντρο, ενώ αναφέρθηκε η άριστη συνεργασία του ΕΚΗ με την κ. Καναβάκη, όποτε χρειάστηκε, από τη θέση της Αντιδημάρχου στη διάρκεια της πολυετούς θητείας της.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αναφέρθηκε στη διαρκή παρουσία της κ. Καναβάκη στο πλευρό των εργαζομένων όποτε κρινόταν αναγκαίο για την εξεύρεση λύσεων, όπως στην περίπτωση των συμβασιούχων του Δήμου Ηρακλείου ή στην περίπτωση με τις σχολικές καθαρίστριες.

Ο Δήμος πρέπει να έχει φωνή για τους εργαζόμενους του, αλλά και για κάθε εργατικό και επαγγελματικό κλάδο της πόλης”, σημείωσε η κ. Καναβάκη κι επισήμανε ότι είναι κοινωνικό ζήτημα της πόλης, ευρύτερα, οι εργαζόμενοι, γι’ αυτό η ηγεσία της πόλης οφείλει να έχει λόγο και μπαίνει μπροστά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί