Τα αποτελέσματα στο 1ο Belvedere Summer Run

Με μεγάλη επιτυχία οργανωτική διεξήχθη χθες βράδυ 19/8/23 το 1ο ΒΕLVEDERE SUMMER RUN   που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Ίκαρος με το ξενοδοχείο Μπελβεντέρε –αγώνας που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Νικολάου Σκουλλή , ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του δασκάλου των αποστάσεων στην Ελλάδα Τάκη Σκουλή (απλή συνωνυμία )

Συνδιοργανωτής στην εκδήλωση ήταν η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου

Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα  της ΕΟΣΛΜΑ-Υ ( Ελληικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων)

Και με την άριστη υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας Α/Τ Χερσονήσου του τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ηρακλείου και της ομάδας εθελοντών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Ίκαρος και το ιατρικό κέντρο Prime medical παρείχε το ασθενοφόρο και τον ιατρό του αγώνα.

Στην εκκίνηση του αγώνα βρέθηκαν πάνω από 200 αθλητές όλων των ηλικιών και στα δύο αγωνίσματα των 2&6 χλμ. Και παρά την απουσία λόγο διακοπών πολλών αθλητών , η συμμετοχή ήταν τεράστια.

Τα δύο αγωνίσματα είχαν κοινή εκκίνηση από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του ξενοδοχείου που εκεί έγιε κ ο τερματισμός, τα 2 χλμ ακολούθησαν την διαδρομή Κουτουλουφάρι-Πισκοπιανό με επιστροφή και τα 6χλμ. Κουτουλουφάρι-Πισκοπιανό- Άνω Χερσόνησο επιστροφή από την ίδια διαδρομή και παρά τις δύσκολες συνθήκες της διαδρομής με την άριστη συνεργασία των διοργανωτών- εθελοντών και κυρίως της Αστυνομίας διεξήχθη ο αγώνας με άριστη επιτυχία, επίσης ευχαριστούμε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των περιοχών που πέρασε ο αγώνας για την κατανόηση και για το θερμό τους χειροκρότημα στους συμμετέχοντες. 

Μεγάλος νικητής στους άνδρες στα 7 χλμ. Ήταν ο Αρδάλης Δημήτριος και στις γυναίκες η Φουρναράκη Ειρήνη από τον ΣΜΚΙ στα 2χλμ. Στα αγόρια filiol Urasowski από την Πολωνία και η Σούφη Αθηνά στα κορίτσια κόρη του αθλητή υπεραποστάσεων Σούφη Ευάγγελου. Ενώ βραβεύθηκαν ο μικρότερος αθλητής ο 4,5 ετών Καρανδινάκης Μιχαήλ και η μεγαλύτερη Πλουμή Αργυρώ

Στον τερματισμό περίμενε τους αθλητές και συνοδούς ένα τέλειο κέρασμα από την Διοίκηση του ξενοδοχείου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κος Σκουλλής Μανωλής, ο δ/ντης Γιαλούρης Παντελής , ο υποδ/ντης  Νικολαίδης Νικόλαος   (ως τέλειοι οικοδεσπότεςπο έκαναν τα πάντα μην λείψει τίποτα από την διοργάνωση), ο Δήμαρχος Χερσονήσου Σέγκος Ιωάννης , ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Παγουράκης Γεώργιος του Δήμου Χερσονήσου  o αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ιωάννης Αναστασάκης ο οποίος έτρεξε στα 6χλμ.η κα Μαραγκάκη Νίκη αντιπρόεδρος της Κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου , ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης πρωτάθλητής στις αποστάσεις Παντελής Καμπαξής την εκδήλωση παρουσίασαν οι Ευάγγελος Στούπης και ο δημοσιογράφος Πέτρος Ηλιάκης του Κρήτη TV

Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα.

Τα αποτελέσματα των τριών νικητών των αγωνισμάτων:

 6χλμ.

ΑΝΔΡΕΣ                                        ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1ος Αρδάλης Δημήτριος                1η Φουρναράκη Ειρήνη

2ος Βλάχος Νικόλαος                    2η Hetheligthon Roch

3ος  Ronnempurger marios           3η Καλατζή Μαρία

2χλμ.

ΑΓΟΡΙΑ                                         ΚΟΡΙΤΣΙΑ  

1ος Filiol Urasowski                        1η Σούφη Αθηνά

2ος Igiacy Paru                               2η Πάγκαλου Αριάδνη

3ος Adrian Lauutowcll                    3η Οruba Ntai

Στον σύνδεσμο παρακάτω όλα τα αποτελέσματα

https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=45a5edb2fdb656a605340c648ca5bda9&c=0&pp=abe7

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί