Νέα πυρκαγιά τη νύχτα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας- (βίντεο)

Νέα πυρκαγιά μικρής έκτασης, προκλήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο επιχείρησαν 10 Πυροσβέστες με 5 οχήματα. Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες άλλη μία μικρής έκτασης πυρκαγιά που κατασβέστηκε άμεσα από την πυροσβεστική είχε εκδηλωθεί και σε κλινοσκεπάσματα θαλάμου, στο δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν θάλαμοι ασθενών.

Η φωτιά στην ισόγεια αποθήκη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, ήταν στο κτήριο των Επειγόντων Περιστατικών – Απεικονιστικού.

Μάλιστα, βίντεο από τη δεύτερη πυρκαγιά ανάρτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ζήτησε να ληφθούν μέτρα. Επίσης, ο ίδιος έκανε αναφορά και για τρίτη φωτιά στην Α’ Χειρουργική Κλινική και κάλεσε τις Αρχές να «συλλάβουν τον εμπρηστή», όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε δημοσίευσή του στο Facebook.

Σε τρίτη φωτιά αναφέρθηκε και ο Παναγιώτης Παπανικολάου, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Την έσβησαν οι εφημερεύοντες γιατροί. Είναι σαφές πλέον πως πρόκειται για εμπρησμούς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί