Πήλιο: Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή με σφαίρα στην πλάτη – Στο σκοτάδι οι έρευνες

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις αστυνομικές αρχές στο Νότιο Πήλιο. Γερμανίδα τουρίστρια είχε βρεθεί νεκρή σε παραλία της περιοχής πριν από 11 ημέρες και αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, ύστερα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στην πλάτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ, η σορός της 55χρονης γυναίκας που είχε νοικιάσει σπίτι στο Νότιο Πήλιο και έκανε διακοπές, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου λόγω φόρτου εργασίας, εξετάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί σφαίρα πιστολιού στην πλάτη, μικρού διαμετρήματος (22 mm).

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα φυσίγγια δεν είναι αρκετά ισχυρά για να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αν και μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατο εάν προσβάλουν ένα ζωτικό όργανο ή ακόμη και από αιμορραγία.

Η είδηση προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας, που εξετάζει αν πρόκειται για ατύχημα (το θύμα να μην κατάλαβε ότι δέχτηκε σφαίρα και να πήγε στη θάλασσα, όπου αργότερα κατέληξε) ή για ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, νωρίς χθες το πρωί έγιναν συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες και ένα σκάφος σε περιοχή του Ν. Πηλίου, μήπως εντοπιστεί περίστροφο διαμέτρου 22 mm, για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί αν ήταν το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε η γυναίκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε το όπλο που αναζητούνταν, ωστόσο έγινε μια σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή (κατοχή κυνηγετικού όπλου η άδεια του οποίου είχε λήξει) και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί