Φωτιά στη Ρόδο: Κατέληξε 40χρονος εθελοντής πυροσβέστης – Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με δύσπνοια

Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με δύσπνοια και τάση για εμετό – Διασωληνώθηκε, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή

Κατέληξε αιφνιδίως στο νοσοκομείο της Ρόδου εθελοντής πυροσβέστης που αναμετρήθηκε με τις τεράστιες πυρκαγιές που συγκλόνισαν το νησί, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο 40χρονος ένιωσε εχθές αναπνευστική δυσχέρεια και τάση για εμετό, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως η κατάστασή του είναι κρίσιμη και έτσι διασωληνώθηκε.

Ωστόσο, η υγεία του τον «πρόδωσε» και έτσι κατέληξε παρά τις προσπάθειες τον γιατρών, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε γοργά.

Ο άτυχος άνδρας, είχε ενεργό ρόλο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, παλεύοντας με χιλιάδες άλλους συμπολίτες του επί 11 μέρες να «δαμάσουν» το πύρινο τέρας που κατέκαψε το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα τοπικά μέσα, υπάρχει το ενδεχόμενο η αναπνευστική ανεπάρκειά του να οφείλεται στο γεγονός ότι ο 40χρονος ήρθε σε τόσο άμεση επαφή με την πυρκαγιά, εισπνέοντας επί μέρες  τις βλαβερές ουσίες του καπνού.

Σε κάθε περίπτωση, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη και ξενοδοχοϋπαλλήλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί