Γεωργία Δεσπολάρη: Η…ποδοσφαιριστίνα του ΠΑΟ το πρώτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό στίβου κάτω των 23

Η Γεωργία Δεσπολάρη, η…ποδοσφαιριστίνα του ΠΑΟ, έφερε το πρώτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό στίβου κάτω των 23 ετών για την Ελλάδα. Η εκπληκτική αθλήτρια, που ήθελε απλώς να κάνει ένα πέρασμα για προπόνηση από τον στίβο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη Φινλανδία, μετά από εκπληκτική κούρσα. Η Δεσπολάρη έχει εντυπωσιάσει το τελευταίο δίμηνο στον στίβο.

Η πρωταθλήτρια των 800 μέτρων έκανε μία συγκλονιστική προσπάθεια και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της διοργάνωσης, τερματίζοντας σε χρόνο 2:04.14. Η Γερμανίδα Στουρμ πίεσε για την τρίτη θέση, όμως η Δεσπολάρη κράτησε και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πίσω από την Ισπανίδα Γκαρσία (2.02.96) και την Φινλανδή Ματίλα (2:03.14).

Ο Χρήστος Ρούμτσιος δεν κατάφερε να μπει στον τελικό των 110 μέτρων με εμπόδια. Μετά το μεγάλο ατομικό του ρεκόρ στον προκριματικό, στον ημιτελικό έτρεξε την απόσταση σε χρόνο 14.08, για να τερματίσει έβδομος και να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο πάντως την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Να τονιστεί πως λόγω καταιγίδας, το πρόγραμμα καθυστέρησε μία ώρα, ενώ ο προκριματικός του επί κοντώ όπου θα συμμετείχε και ο Σάντα, μεταφέρθηκε για αύριο το πρωί στις 10.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί