Γαλάζια Σημαία στο ξενοδοχείο Paralos Lifestyle Beach για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Ξενοδοχείο Paralos Lifestyle Beach, που ανήκει στον όμιλο Κ. Μπαντουβά, έλαβε για ακόμη μια χρονιά τη διάκριση της “Γαλάζιας Σημαίας – Blue Flag 2023”, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του και τη συνεχή δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της παραλίας του σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής διάκρισης που απέσπασε το ξενοδοχείο Paralos Lifestyle Beach, διοργανώθηκε η τελετή έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023, και συγκέντρωσε εκπροσώπους από όλες τις εταιρείες του Ομίλου Κ. Μπαντουβά, που ενώθηκαν για να γιορτάσουν αυτό το σημαντικό περιβαλλοντικό βραβείο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες, εργαζόμενοι και στελέχη του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την προώθηση της βιωσιμότητας και στη συρρίκνωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.   

Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει την ανυπέρβλητη προσήλωση και τη συνεχή δέσμευση του ξενοδοχείου Paralos Lifestyle Beach για την διασφάλιση υψηλής ποιότητας με την επιμέλεια του Paralos Hospitality.  

O Όμιλος Εταιριών Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑ δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ένα ευρύ φάσμα της Ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας (γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Cretan Holidays, ενοικιάσεις αυτοκινήτων Autocandia rent a car, εταιρία ξενοδοχειακού Μanagement Paralos Hospitality, ξενοδοχεία Paralos Lifestyle BeachParalos Kosta Mare και Paralos Venus Suites), και αριθμεί 650 εργαζόμενους σε πλήρη ανάπτυξη.

O όμιλος έχει δεσμευθεί για βιώσιμη ανάπτυξη σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες και βρίσκεται στα τελικά στάδια απόκτησης της πιστοποίησης ISO 50001:2018, η οποία ισχύει για διαδικασίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί επίσης ευκαιρία να αναγνωριστεί και να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη για την αφοσίωση και τη συνεισφορά όλων των εργαζομένων του ξενοδοχείου.

Χωρίς την προσήλωση και τη συνεργασία τους, δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη αυτού του αξιόλογου βραβείου για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί