Απανθρωπιά υποψήφιου της ΝΔ: “Αυτοί που πνίγηκαν στην Πύλο θα κατέληγαν στην Ομόνοια να κλέβουν”!

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra μία μέρα μετά το πολύνεκρο ναυαγίου στην Πύλο, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σπήλιος Κρικέτος, εξαπέλυσε ακροδεξιό παραλήρημα ισχυριζόμενος πως η χώρα δεν αντέχει άλλους πρόσφυγες και μετανάστες και πως ούτε λίγο ούτε πολύ αυτοί που πνίγηκαν αν σώνονταν θα κατέληγαν στην Ομόνοια να κλέβουν.

 Η μη αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σημαίνει ότι Μητσοτάκης και ΝΔ συμφωνούν με το ρατσιστικό παραλήρημα του τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στο ρατσιστικό παραλήρημα του ο Σπ. Κρικέτος σημείωσε «πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα Α.Τ.».

«Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν έφταναν ανοιχτά στη χώρα μας, θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν, θα έμεναν 15 σε μία γκαρσονιέρα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Φ. Κλαυδιανός, με τον υποψήφιο της ΝΔ να απαντά ξεκάθαρα:

«Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν; Αυτό έκαναν»

Ανέφερε επίσης πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δείτε τι συμβαίνει» ενώ απαντώντας σε ερώτηση για έλλειψη εργατικών χεριών είπε πως είναι «άλλο τα εργατικά χέρια και άλλο η αθρόα μετανάστευση η οποία μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτη».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, επανέλαβε αρκετές φορές ότι «δεν χωράνε άλλοι μετανάστες στη χώρα» αλλά και το γνωστό αφήγημα της ΝΔ περί χρημάτων και ΜΚΟ που ασχολούνται με το προσφυγικό/μεταναστευτικό ενώ σε ερώτηση σχετικά με τα προγράμματα ένταξης και στέγασης των προσφύγων που έχουν σταματήσει από τις ημέρες της διακυβέρνησης της ΝΔ είπε πως «όλα αυτά είναι ωραία να τα λέμε. Να δούμε στην πράξη τι γίνεται. Στην πράξη λοιπόν δεν συμβαίνουν αυτά. Να σας πω κάτι. Πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ρεσιτάλ απανθρωπιάς από υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

Σε ρεσιτάλ απανθρωπιάς επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Κρικέτος όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΠ. «Στον ρατσιστικό οχετό που ξεστόμισε, δεν ντράπηκε να ισχυριστεί κατ’ ουσίαν ότι οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, εάν είχαν επιζήσει «θα έκλεβαν», «δεν θα δούλευαν» και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, σε συνέντευξή (Kontra) ρωτήθηκε εάν «αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;».

Ο Σπήλιος Κρικέτος, ανερυθρίαστος, έδωσε την σοκαριστική απάντηση: «Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν».

Νωρίτερα είχε ισχυριστεί για τους πρόσφυγες ότι «είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους.

Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς.

Ντροπή»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί