Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε Άγιο Μύρωνα, Άνω και Κάτω ασίτες

Περιοδεία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου στον Άγιο Μύρωνα, τις Άνω και τις Κάτω Ασίτες από τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος τη Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιο.

Ο Μανώλης Συντυχάκης συνομίλησε με τους κατοίκους των τριών χωριών και άκουσε τους προβληματισμούς τους καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Ανάμεσα σε άλλα, τόνισε: “Οι εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες θα κρίνουν αν θα έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ή μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα βάλει φρένο στην εφαρμογή αντιλαϊκών νόμων που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και στις διατάξεις της νέας δανειακής σύμβασης. Αυτήν την ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση μόνο το ΚΚΕ έχει δείξει ότι μπορεί να την κάνει, σε όφελος του λαού μας. 

Το σύνολο των αστικών κομμάτων έχουν δηλώσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ότι θα υπακούσουν και θα εφαρμόσουν όλους εκείνους τους νόμους που θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο του λαού στην υγεία, την παιδεία , την ασφάλιση, την ενέργεια. Το ΚΚΕ, από την άλλη, θα βρίσκεται απέναντι, στη Βουλή και στο δρόμο για να σταματήσει τους πλειστηριασμούς, να διεκδικήσει να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό. Θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις, όπως άλλωστε έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια, για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των φοιτητών, των αγροτών, των μικρομεσαίων επαγγελματιών, της νεολαίας. 

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι χειρότερη από τον εαυτό της. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ έκαναν και θα κάνουν αποτελεσματικά τα δεκανίκια της κυβέρνησης καθώς στις βασικές στρατηγικές συμφωνούν. Τα λεγόμενα “μικρά κόμματα” έρχονται, κάνουν τη βρώμικη δουλειά και φεύγουν. 

Εδώ, σε μία αγροτική και κτηνοτροφική περιοχή, ο μόνος δρόμος που βγάζει στο ξέφωτο είναι η οργάνωση του αγώνα και της διεκδίκησης για να μείνετε στα χωράφια σας, για να παράγετε με αξιοπρέπεια για να έρθουν καλύτερες μέρες. Το ΚΚΕ ξέρει να μπαίνει μπροστά μαζί με το λαό.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί