Απονεμήθηκαν τα πτυχία στους σπουδαστές των σχολών Αρτοποιίας Κρήτης και Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι κύκλοι μαθημάτων του έτους της Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης και της Σχολής Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας αντίστοιχα, που δημιούργησε το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία ν΄ αποκτήσουν σύγχρονες θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις,  είτε για να ασκήσουν το επάγγελμα του αρτοποιού ή του επαγγελματία πιτααδόρου, είτε για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους δίπλα σε καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες.

Στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες των Τεχνικών Σχολών οι συμμετέχοντες στα ολιγομελή τμήματα  έμαθαν στην πράξη όλη τη διαδικασία αρτοποίησης  και  παρασκευής πίτσας, αντίστοιχα και έλαβαν πιστοποίηση από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Το προσεχές διάστημα προγραμματίζονται νέοι κύκλοι μαθημάτων, για τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στο  www.katartisi.gr .

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730,  info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί