Παρεμβάσεις αναβάθμισης για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των ΚΕΠ και στις 4 Δημοτικές ενότητες του Δήμου Χερσονήσου

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο εκσυγχρονισμός των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Χερσονήσου. 

Η εξασφάλιση επιχορήγησης 163.000 ευρώ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σηματοδοτεί τη δρομολόγηση στοχευμένων παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΚΕΠ και κατ’ επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη. 

Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, και στις 4 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χερσονήσου, θα υλοποιηθούν έργα λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης προσφέροντας, με την ολοκλήρωσή τους, ένα νέο και σύγχρονο περιβάλλον αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πολίτες.  

«Ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ αποτελεί κομβικό στοιχείο για τη μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Από την πρώτη στιγμή, οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και κατέθεσαν πρόταση δράσης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και του εξοπλισμού τους. Η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και αναβαθμίζουμε υποδομές και υπηρεσίες, προς όφελος των δημοτών». 

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και Tablets.

Επίσης θα υλοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης των ΚΕΠ, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου περιβάλλοντος για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι πόροι προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU, στο Πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί