ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τις αποκαλύψεις υπέρ του υπόδικου Φουρθιώτη ο κ. Γεραπετρίτης δεν μπορεί να παριστάνει τον υπουργό

Με σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βάλει κατά του επιτελείου Μητσοτάκη συνολικά, με αφορμή τις αποκαλύψεις Φουρθιώτη που αφήνουν έκθετο τον κ.Γεραπετρίτη.

Σε ανακοίνωσή του, σχολιάζει ως υπαίτιους «της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση» τους Υπουργούς που πιθανά ακολουθήσουν την… αποκαθήλωση Γεραπετρίτη δεδομένης της κατάρρευσης του κρατικού μηχανισμού από το πρωί της Δευτέρας και την παντελή έλλειψη αρωγής στα προβλήματα που σημειώνονται στις ατελείωτες ουρές των κεντρικών αρτηριών, ακόμα και στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει:

«Τη μέρα που καταρρέει με πάταγο και θάβεται στο χιόνι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο αρχιεπιτελάρχης του κ. Γεραπετρίτης αποκαθηλώνεται.

Όχι από τον ίδιο αλλά από τις αποκαλύψεις για τις στενές επαφές του, την εκδούλευση της μισής κυβέρνησης και τις υποσχέσεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου παρουσιαστή κ. Φουρθιώτη.

Είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δε μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό.

Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί