Αμετροεπής και πάλι: Ο Ν. Ανδρουλάκης ανακήρυξε εαυτόν… “ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης”! (βίντεο)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρόλαβε να εκλεγεί και ανακήρυξε εαυτόν… “ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης” και… κήρυξε την “επιστροφή του ΠΑΣΟΚ”! Κουβέντες χωρίς μέτρο που δείχνουν και αλαζονεία… Το ίδιο άλλωστε συνέβη όταν ο νυν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διακήρυξε πως με αυτόν… έχασαν τον ύπνο τους Μητσοτάκης και Τσίπρας!

Δείτε: Ε, το παντέρμο το καλάμι…

Την αλήστου μνήμης φράση “νίκη της Δημοκρατικής Παράταξης” χρησιμοποίησε στο πρώτο μήνυμα μετά την νίκη του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει το σύνθημα “Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε” στοχεύοντας σε παρωχημένα αντανακλαστικά ψηφοφόρων από το παρελθόν, όπως σχολιάζει το thefaq . Εντούτοις απέφυγε να αναφερθεί στην “κληρονομιά” του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς μνημόνευσε μόνον την Φώφη Γεννηματά.

“Ανοίγει μία νέα σελίδα στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Δώσατε ισχυτρή εντολή για την αναγέννηση της παράταξη. Ευχαριστώ τους χιλιάδες πολίτες που πήραν μέρος στη διαδικασία. Συγχαίρω θερμά τους συνυποψήφιους μου για τον αξιοπρεπή αγώνα. Τους καλώ όλουςνα υπερασπιστούμες την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ.” ανέφερε σε μιά εμφανή προσπάθεια να διαγράψει από τη συλλογική μνήμη την πορεία από την ακμή στην απόλυτη παρακμή του κόμματος του και τις τραγικές ευθύνες στην χρεοκοπία και την μετατροπή της χώρας σε παρία στη διεθνή σκηνή για μια πενταετία περίπου (2010-15).

“Δεσμεύομαι για μία νίκη της παράταξης. ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα. Θέλουμε την Ελλάδα της αξιοκρατίας. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι, το ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε και είναι δυνατό, ενωμένο. ” πέταξε στη συνέχεια το σύνθημα ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε περίπου 100 συγκεντρωμένους οπαδούς του έξω από τα γραφεία της Χαρ Τρικούπη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί