Σοβαρά προβλήματα στην Δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία – Δύσκολη νύχτα στο Μεσολόγγι (Βίντεο & φωτο)

Πλημμύρες σε σπίτια και γεωργικές εκτάσεις

Σοβαρά προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα και σε χωριά της Αιτωλοακαρνανίας καταγράφονται μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Προβλήματα από την ισχυρή βροχή των τελευταίων ωρών, έχουν προκληθεί στο Μεσολόγγι. Όπως μεταδίδει το messolonghinews.gr οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια για ακόμη μια φορά.

messolonghinews.gr
messolonghinews.gr

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τουλάχιστον 15 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στο χωριό Καραϊσκάκης ενώ όπως μεταδίδει το astakos-news.gr, ο χείμαρρος που διασχίζει τον οικισμό ξεχείλισε.

astakos-news.gr
astakos-news.gr

Προβλήματα από τον μεγάλο όγκο νερού καταγράφονται και στο χωριό Βασιλόπουλο, όπου σπίτια και γεωργικές καλλιέργειες πλημμύρισαν. Μάλιστα, ο Δήμος Ξηρομέρου εφιστά την προσοχή στους κατοίκους που κινούνται ανάμεσα από τα δύο χωριά τονίζοντας ότι πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Η κακοκαιρία προκάλεσε και προβλήματα και σε άλλες περιοχές. Σύμφωνα το nafpaktianews.gr στο Τρίκορφο Ναυπακτίας προκλήθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα σταματήσει για λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Χθες το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και το χωριό Γρίμποβο στη Ναυπακτία με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει για λίγο ο κεντρικός δρόμος.

Στην Κεφαλονιά, οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν ιστιοφόρο στα βράχια.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, στο σκάφος δεν επέβαινε κάποιος άνθρωπος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί