Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο 40χρονος

Κατά αντιπαράσταση εξέταση με την Ιωαννα

Περιστασιακή χαρακτήρισε τη σχέση του με την 36χρονη Έφη Κακαραντζουλα ο 40χρονος που φέρεται ως το άτομο για το οποίο προχώρησε η κατηγορούμενη στην επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ την Ιωάννα από κοντά αλλά ότι είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα.

Ο εισαγγελέας της έδρας κάλεσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση η οποία επιβεβαιωσε τα όσα κατέθεσε ο μάρτυρας ωστόσο σημείωσε πως εκεινος επανερχόταν στη συνομιλία τους.

«Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι δε θυμάται τον εαυτό του να επανέρχεται στη συζήτηση. Σχετικά με την κατηγορούμενη, υποστήριξε ότι απάντησε στην Ιωαννα ότι εύχεται να είναι καλά.

Περιγράφοντας τη σχέση του και με τις δυο γυναίκες ο 40χρονος κατέθεσε:

«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά».

«Την Ιωαννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

«Υπήρξε ένα αίτημα φιλιας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυμια. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Παλιοσπύρου δεν δέχθηκα όχληση από την κατηγορούμενη» ανέφερε ο μάρτυρας.

Αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το άκουσε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

«Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και κας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».

Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου τη γνωρίζετε;

Μάρτυρας: Όχι, όχι.

Εισαγγελέας: Περιγράψτε πως έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωαννα;

Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων.

Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;

Μάρτυρας: Ναι απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπωνυμό μου

Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;

Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμο μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο 40χρονος”

  1. Αρκετά ως εδώ

    Και επιτέλους να μπεί ένα μέτρο, ένας φραγμός σε όλο αυτό το σύστημα που τρελαίνει τα κορίτσια από εφηβική ηλικία ήδη. Σου λένε η μία είναι όμορφη, η άλλη είναι πλούσια, η άλλη είναι έξυπνη, η άλλη είναι τυχερή. Γιατί επιτρέπεται σε όλο αυτό το σκουπιδαριό να μολύνει την ψυχή των κοριτσιών και των γυναικών; Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει τονωμένους μυς, η Μαριέττα Χρουσαλά μοντέλο έχει τέλειο σώμα χωρίς στήθος και θηλυπρεπή εφοπλιστή σύζυγο, η Χριστιάννα Σκούρα από βασίλισσα ομορφιάς Κρήτης και Αλβανίας παρουσιάστρια στην Κρήτη γιατί πρόσθεσε στήθος και έχει και ζουμερα οπίσθια, η Σοφία της Σουηδίας μεγαλειοτάτη πρώην πορνοστάρ και παίκτρια ριάλιτι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι καλή μανούλα και κατά δήλωσή της “καλοπαντρεμένη”… Τα σκουπίδια στον οχετό και να αφήσουν ήσυχη την ψυχολογία των γυναικών του λαού.

  2. Eleni

    Η μανία της ελληνίδας για γαμπρό και μάλιστα “καλό”, δηλαδή με κοινωνικό και οικονομικό στάτους, διδάσκεται από μάνα σε κόρη, είναι αρρώστια σοβαρή. Όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό να συμβεί, για διάφορούς λόγους. Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που είναι ωραίος, γοητευτικός, αλλά όχι “καλός” και να τον ερωτευτείς. Ή μπορεί οι “καλοί” να αντιληφθούν τι είναι αυτό που κυνηγάς και τότε game over… Στο συγκλονιστικό της μήνυμα πριν πεθάνει η Αριάδνη Γερασιμίδου μας τόνισε “να εκτιμάτε αυτά που έχετε”…
    Μπορώ να σας το υπογράψω ότι η ελληνίδα μάνα (όχι όλες, αλλά ένα μεγάλο μέρος) θα ενθάρρυναν την κόρη τους να επιλέξει για σύντροφο έναν άντρα με ανικανότητα ανίατη, με ψυχική αναπηρία αρρύθμιστη, με κρυφή ομοφυλοφιλία, με οποιοδήποτε γενικά πρόβλημα, αρκεί να μην είναι φτωχός ή άνεργος κτλ Η Κακαράντζουλα είναι ένα γκροτέσκο αποκύημα της άρρωστης νοοτροπίας του καλού γαμπρού που μας τη δίδαξε και το τσόκαρο η Μπαλατσινού στην εκπομπή της όταν είδε τον μπούφο και του είπε “είσαι σπουδαίος γαμπρός για την κόρη μου”, σαν ξερολούκουμο της φάνηκε από κοινωνικής άποψης!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί