Έκλεισε και ο δήμος Μαλεβιζίου

Ανεστάλη η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαλεβίζι σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, με εξαίρεση το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου, λόγω του ισχυρότατου σεισμού που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Νομό Ηρακλείου και της ιδιαίτερα έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας που επηρεάζει και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Τηλεφωνικό κέντρο για αναφορές πολιτών ορίστηκε το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας 2813-400650, που θα λειτουργεί ως αργά το απόγευμα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στη διάρκεια της νύχτας οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 6936778800.

Από την πρώτη στιγμή συγκροτήθηκαν ειδικά συνεργεία υπαλλήλων του Δήμου που μεταβαίνουν σε όλους τους οικισμούς προκειμένου σε συνεργασία με τα κατά τόπους Συμβούλια Κοινοτήτων να προβούν σε άμεσο οπτικό έλεγχο σχολικών κτιρίων, υποδομών και τεχνικών έργων για τη διαπίστωση τυχόν ζημιών που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι Δημοτικοί και ιδιωτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί