Οι “επιλεκτικές ευαισθησίες” των πετσοπληρωμένων μέσων στην Κρήτη

Δεν πρέπει να έχει κανείς αμφιβολία ότι ένας εκ των ευνοημένων από την κρητική δημοσιογραφία είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Αμφιβάλλω αν – πλην του candiadoc- κάποιο άλλο μέσο τού άσκησε ακόμα και την πιο ανώδυνη κριτική και αν ποτέ δε μεταδόθηκε ακόμα και η πιο ασήμαντη δραστηριότητά του.

Κι όμως χθες ζήσαμε μια τέτοια περίπτωση, για πρώτη φορά στα χρονικά! Ο Σταύρος Αρναουτάκης συμμετείχε, για πρώτη φορά, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ως εισηγητής δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά το γεγονός σχεδόν αποσιωπήθηκε! Παρά το γεγονός ότι η παρουσία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση και τη δεδομένη πολιτική συγκυρία, προφανώς αποτελεί είδηση “πρώτου μεγέθους”.

Δείτε: Η παρουσία- έκπληξη Αρναουτάκη ως εισηγητή στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μαζί με τον Α. Τσίπρα

«Σχέδιο Ελλάδα +»: Σε πέντε άξονες παρεμβάσεων η εναλλακτική στρατηγική που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης (Βίντεο)

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και οι διαχωριστικές γραμμές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο περιφερειάρχης Κρήτης που – δεν είναι κρυφό αυτό- επιλέγει να κρατάει τις πολιτικές αποστάσεις, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο πρόεδρός του έδειξε τις διαχωριστικές γραμμές με τη ΝΔ, ήταν εκεί και πήρε θέση με την παρουσία και την εισήγησή του. Και μάλιστα εξέθεσε πολλαπλώς τη σημερινή κυβέρνηση, τόσο με τη θέση του υπέρ της αποκέντρωσης των αρμοδιοτήτων και των πόρων (την ώρα που όλα τα έργα περνούν στον προσωπικό έλεγχο του πρωθυπουργού) όσο και με την αναφορά του στον ΒΟΑΚ ότι “η συνέχιση της δημοπράτησης του έργου που είχε ξεκινήσει από τον Χρήστο Σπίρτζη συνεχίζεται σήμερα”, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μόνο “σκίτσα”.

Λοιπόν, είδατε κάτι από όλα αυτά στα κρητικά μέσα που συνήθως πιάνουν λιβανιστήρι; Ίσως να μη διαβάσατε καν την αναγγελία της είδησης.

Θα μου πείτε, εδώ δεν ασχολήθηκαν παρά ελάχιστα με την παρέμβαση του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ… Την πολιτική είδηση της παρουσίας Αρναουτάκη θα επεσήμαναν;

Για να ξέρουμε τι ρόλο παίζει η μεγάλη πλειοψηφία των πετσοπληρωμένων μέσων και στην Κρήτη…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί