Οχετός με fake news από τον Πορτοσάλτε κατά του Αλ. Τσίπρα και του Δ. Τζανακόπουλου (Βίντεο)

Νέο παραλήρημα από τον δημοσιογράφο: «Να πει ο Τσίπρας ότι είναι δικτάτορας και θέλει αριστερή χούντα»

Για μια ακόμα φορά ο Άρης Πορτοσάλτε μετέφερε τον πανικό που επικρατεί στο Μαξίμου,  επιδιδόμενος σε παραληρηματική, ωμή προπαγάνδα με fake news κατά του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σε παράκρουση, εξαπέλυσε οχετό κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ονειρεύεται αριστερή δικτατορία και ότι πρέπει να βγει να πει στο λαό «Γεια σας είμαι δικτάτωρ». «Είναι χούντα, είναι δικτατορία. Ονειρεύονται αριστερή χούντα» είπε συγχυσμένος και μιλώντας για Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έφτασε στο σημείο να πει ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, χρειάζεται μαθήματα δημοκρατικής διακυβέρνησης καθώς όπως είπε συνεχίζοντας τα fake news ονειρεύεται να κάνει εκκαθαρίσεις.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, απογείωσε την αισχρή προπαγάνδα υπονοώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του εμβολιασμού των πολιτών. Όπως είπε «Δεν έχω ακούσει δήλωση από το ΣΥΡΙΖΑ που να λέει πηγαίνετε να εμβολιαστείτε», φράση που αποτελεί το νέο συκοφαντικό αφήγημα του Μαξίμου που βλέπει την αποτυχημένη πολιτική του στη διαχείριση της πανδημίας να γιγαντώνει ημέρα με την ημέρα την οργή των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Οχετός με fake news από τον Πορτοσάλτε κατά του Αλ. Τσίπρα και του Δ. Τζανακόπουλου (Βίντεο)”

  1. Eleni

    Αν η “αριστερή χούντα” σημαίνει σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, ευημερία, δικαιοσύνη, ισότητα, τότε να πάνε το Μητσοτάκη και τους εφοπλιστές για καταναγκαστικά έργα σε μία στέππα να παλεύουν για να ζήσουν, δεν είναι “χούντα” αυτό, είναι δίκιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί