Κρήτη: Με τη βοήθεια πολιτών αποπληρώθηκε το χρέος της μονογονεϊκής οικογένειας που ζει εδώ και ένα χρόνο χωρίς ρεύμα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Χανιωτών που βοήθησαν πολύτεκνη οικογένεια η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα καθώς ήταν χωρίς ρεύμα.

Δείτε επίσης: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένεια στην Κρήτη που ζει εδώ και ένα χρόνο χωρίς ρεύμα

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών ο στόχος επετεύχθη και αποπληρώθηκε και το –υψηλό-χρέος της οικογένειας στη ΔΕΗ.

Η ανακοίνωση:

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Eκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εσάς (Συλλόγους, Σωματεία, καταστήματα, ανώνυμους γείτονες, συμπολίτες  και φίλους μας απ’ όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό  (Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ολλανδία, Αυστραλία κ.ά.) που μας βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο –οικονομική ενίσχυση, τοποθέτηση κουμπαράδων, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμός- προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικία και να επιστρέψει το χαμόγελο σε πολύτεκνη οικογένεια του σχολείου μας, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη.

Βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, χάρη στη δική σας συνδρομή, ο αρχικός στόχος μας επετεύχθη. Επιπλέον, με την ευγενική χορηγία μιας επιχείρησης των Χανίων και ενός συμπολίτη μας, οι οποίοι, όπως και οι παραπάνω, επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποπληρώθηκε και το –υψηλό-χρέος της οικογένειας στη ΔΕΗ και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Η πρωτόγνωρη ανταπόκριση, η στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που εκλάβαμε, μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας ενδυναμώνει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην απίστευτη δύναμη της  ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης!

Ευχόμαστε σε όλους/ες υγεία, ευτυχία και πρόοδο!

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΡΝΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ    –  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Με τη βοήθεια πολιτών αποπληρώθηκε το χρέος της μονογονεϊκής οικογένειας που ζει εδώ και ένα χρόνο χωρίς ρεύμα”

  1. κατάργηση μεγάλη ιδιοκτησίας = ελευθερία για όλους

    Έχουν ηθικό χρέος όσοι έχουν χρήματα να βοηθάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και ευτυχώς αποδεικνύεται ότι υπάρχει ευαισθησία, ακόμα και από πολίτες που δίνουν από το υστέρημά τους. Κανονικά το πρόβλημα έπρεπε να λυθεί διαφορετικά και οριστικά, δηλαδή οι λίγοι κροίσοι να αναγκαστούν από το κράτος να δώσουν μια σταγόνα από τον ωκεανό που έχουν, για να εξαλειφθεί ο πόνος και η δυστυχία και για να χαίρονται όλοι τη ζωή.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί