Πενθεί χωριό του Ηρακλείου: Θύματα της πανδημίας μητέρα και γιος

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κελαντωνάκης, λίγες ημέρες μετά από την μητέρα του

Άλλη μία τραγωδία της πανδημίας, μετά από εκείνη του Ευαγγελισμού του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, έλαβε χώρα αυτήν την φορά στην Γαρίπα.

Δείτε: Ηράκλειο- covid: Ιερέας έχασε τη μάχη, λίγες μέρες μετά τη σύζυγό του και την αδερφή της – Νεκρό άλλο ένα ζευγάρι στην Κρήτη

Ηράκλειο- Οικογενειακή τραγωδία: Πέθανε και ο γιος του ζεύγους που χάθηκε από τον covid

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γαρίπας και διαιτητής επί σειρά ετών στο τοπικό ποδόσφαιρο, Γιώργος Κελαντωνάκης.

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Α.Ο. Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης τον αποχαιρετά:

«Δυστυχώς ο Γιώργος δεν τα κατάφερε. Έφυγε σήμερα και μαζί του παίρνει ένα κομμάτι από το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και του χωριού μας. Ο Γιώργος ο Κελαντωνάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Γαρίπας . Επίσης υπηρέτησε και την διαιτησία του Ηρακλείου. Καλό ταξίδι Γιώργαρε θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Το Δ/Σ του Α.Ο.Γαρίπας».

Συλλυπητήρια και από την ΕΠΣΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣΗ, στην οποία αναφέρει:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Γαρίπας Γιώργου Κελαντωνάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί