Απίστευτο: Καλούν σε πειθαρχικό τον Β. Δημάκη επειδή σήκωσε πανό καταδίκης της Χρυσής Αυγής

“Ζητώ «συγνώμη» από το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο και την προεδρεύουσα κυρία Μπαρτζάκλη, εάν έθιξα το γενεαλογικό τους δέντρο και την πολιτική τους τοποθέτηση, αλλά δεν έγινε επίτηδες”

Σε απολογία στο Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο για ανάρτηση πανό ενάντια στην Χ.Α. καλείται ο Β. Δημάκης.

Ο Βασίλης Δημάκης, κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, είχε αναρτήσει λίγες μέρες πριν την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, πανό, στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι – Οι Ναζί στη φυλακή». Για την πράξη του αυτή καλείται στις 25/1 να απολογηθεί στο Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί κατά τις 10:00 κατέβαινα για να πάω στην αίθουσα των υπολογιστών, ετσι ώστε να κάνω κάποιες δουλειές όσον αφορά τις σπουδες μου, με ενημέρωσε ο τοποθέτης υπάλληλος κατά την έξοδό μου από την πτέρυγα, ότι με καλούνε στο Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο και υπάρχει κλήση για πειθαρχικό παράπτωμα!

Προφανώς και έμεινα έκπληκτος, διότι δεν έχω κάνει κάτι, πήγα στο σχολείο λοιπόν τελείωσα με τις δουλειές και καθώς γυρνούσα πέρασα από τον αρχιφύλακα κύριο Λαμπρόπουλο για να τον ρωτήσω σχετικά με το γεγονός, ο οποίος μου είπε ότι «υποθέτω ότι πρέπει να είναι για το πανό που είχες αναρτήσει προ καάποιων μηνών, λίγο πριν την απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το οποίο έγραφε: «δεν είναι αθώοι οι ναζί στη φυλακή!»».

Κατά τις 12:00 λοιπόν, στο κλείσιμο της φυλακής, με ξαναφώναξαν και κατηφόρισα για το τριμελές πειθαρχικό, εκεί όντως με ενημέρωσαν ότι κατηγορούμαι για κατοχή απαγορευμένων ειδών, δηλαδή το πανό!

Ζήτησα προφανώς προθεσμία και ορίστηκε για 25/01/21 όπου θα απολογηθώ πιθανότατα με το συνήγορο μου Αθανάσιο Καμπαγιάννη, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ένας εκ των δικηγόρων που αγωνίστηκαν για αυτή την ιστορική καταδικαστική απόφαση των Ναζί!

Πριν λίγες μέρες έληξε το πειθαρχικό μου για το κινητό που βρέθηκε έξω στο προαύλιο και μου το χρέωσαν νταηλίκι τότε, έχοντας έξι μήνες πειθαρχικό, η οποία τιμωρία μού στερούσε την άδεια!

Και ενώ αυτό έγινε προ αρκετών μηνών, έρχονται σήμερα, αφού είδαν ότι έληξε το πειθαρχικό και έμαθαν ότι θα καταθέσω αίτημα αποφυλάκισης, αλλά και επειδή ανοίξανε και οι άδειες λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων που αφορούσαν τον ιό, θυμήθηκαν να με περάσουν πάλι πειθαρχικό για να αναστείλουν πάλι οποιοδήποτε δυνατότητα αιτήματος θα είχα είτε για αποφυλάκιση είτε για τακτική άδεια!

Αυτή η εξόφθαλμη από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο κίνηση θυμίζει λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης ή μαφίας (καμόρα) και όχι τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο… Το πανό έγραφε αυτό ακριβώς που αποφάσισε η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η προεδρεύουσα κυρία Εισαγγελέας του Τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου, Αικατερίνη Μπαρτζάκλη, πού βρήκε το μεμπτό στην προκειμένη πράξη και γιατί ακριβώς με κατηγορεί δηλαδή; Επίσης, απορίας άξιο είναι ποια Δικαιοσύνη ακριβώς πρεσβεύει η ίδια, σχετικά με αυτό που έγινε και πού ακριβώς θίχτηκε το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο του κ1 Κορυδαλλού(;)

Ζητώ «συγνώμη» από το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο και την προεδρεύουσα κυρία Μπαρτζάκλη, εάν έθιξα το γενεαλογικό τους δέντρο και την πολιτική τους τοποθέτηση, αλλά δεν έγινε επίτηδες(!)

Προφανώς δεν πρόκειται να δεχτώ αμαχητί οποιαδήποτε τιμωρία για κάτι τέτοιο, διότι πλέον οι μεθοδεύσεις τους συνιστούν βασανισμό! Προτίθεμαι να προστατεύσω τα δικαιώματά μου με οποιοδήποτε κόστος!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί