ΥΠΕ Κρήτης: Προσλήψεις από το παράθυρο κι όταν κάποιος παραιτηθεί τον αντικαθιστά ο… αδελφός του! (έγγραφα)

Το ρουσφετολογικό κράτος της ΥΠΕ Κρήτης

Για τις δράσεις της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Για τις εκατοντάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις γραμματέων και γενικών καθηκόντων, και όχι γιατρών ή νοσηλευτών, για τις προλήψεις που γίνονται ακόμα και σε… αδέλφια, για τις καθαιρέσεις προϊσταμένων επειδή δεν συμμορφώνονται προς τις κομματικές υποδείξεις, για τις αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς. Ή για τις πανάκριβες βάσεις τηλεόρασης ώστε η διοικήτρια να βλέπει χωρίς να κουράζεται!

Σήμερα έχουμε άλλη μια υπόθεση που δείχνει πολλά για τις προλήψεις που γίνονται εδώ και 10 μήνες στο όνομα της πανδημίας. Ξέρατε ότι αν παραιτηθεί ένας ή μια νεοπροσληφθείσα τη θέση της παίρνει η… αδερφή της! Ναι, δεν είναι πλάκα!

Για παράδειγμα, στις 15 Δεκεμβρίου 2020 με υπογραφή της διοικήτριας της ΥΠΕ Κρήτης προσλήφθηκε στο νοσοκομείο Σητείας χωρίς ειδικότητα (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων) η Αικατερίνη Δι. του Κωνσταντίνου με αριθμό ηλεκτρονικής αίτησης 7394533379279. Η νεοπροσληφθείσα παραιτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου και τη θέση της πήρε η… αδελφή της Ιωάννα Δι. του Κωνσταντίνου, χωρίς μάλιστα στην απόφαση πρόσληψής της στις 23 Δεκεμβρίου να γίνεται αναφορά στον αριθμό ηλεκτρονικής αίτησης!

Δείτε τις δυο αποφάσεις που δείχνουν πολλά για το πώς έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται εκατοντάδες προσλήψεις στις μονάδες Δημόσιας Υγείας της Κρήτης κι όχι φυσικά γιατρών ή νοσηλευτών…

Δείτε επίσης ενδεικτικά:  ΥΠΕ Κρήτης: Πανηγυρίζει… 7 ολόκληρες προσλήψεις γιατρών αλλά αποκρύπτει τα 100άδες ρουσφέτια εν μέσω πανδημίας! (έγγραφα)

 Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

Πόσα επιδόματα ανέργων κοστίζει η… βάση της TV για να βλέπει άνετα η “άριστη” ΔΥΠΕάρχης Κρήτης; (έγγραφο)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΥΠΕ Κρήτης: Προσλήψεις από το παράθυρο κι όταν κάποιος παραιτηθεί τον αντικαθιστά ο… αδελφός του! (έγγραφα)”

  1. Δήμος Σθένης

    Ε ρε ξύλο που έχει να πέσει μετά την παρέλευση της “ανωμαλίας Μητσοτάκη”!!! Και δεν θα είναι μόνο “πολιτικό”. Και από τώρα σας το λέω. Θα πέσει ποοοολύ κλάμα! Μιλάμε για κλάμα γοερό!!! Με βρεγμένες σανίδες. Μην πείτε πως δεν το είπα! Δεν παίζουνε με την οργή του κόσμου! Ακούτε κυράτσες μου; Κανείς δε βγήκε κερδισμένος παίζοντας με τα …σοπάκια!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί