ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

Προσέλαβε την αδερφή της, έκανε εκατοντάδες προσλήψεις που αφορούν σε διοικητικούς, φύλακες, νυχτοφύλακες, γενικών καθηκόντων και άλλες ανάλογες “ειδικότητες” που από μακριά “μυρίζουν” κομματικά ή προσωπικά ρουσφέτια, και παρά τον σάλο συνεχίζει ακόμα και τώρα! – Νέες αποκαλύψεις από το Candiadoc

Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκαν οι “άριστοι” στην Κρήτη. Οι αποκαλύψεις του Candiadoc για τις εκατοντάδες προσλήψεις, χωρίς καμιά διαδικασία παρά μόνο με μια διαδικτυακή αίτηση του ενδιαφερόμενου, σε δομές υγείας, είναι γνωστές. Προσλήψεις που φυσικά δεν αφορούν σε γιατρούς ή νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά σε διοικητικούς, φύλακες, νυχτοφύλακες, γενικών καθηκόντων και άλλες ανάλογες “ειδικότητες” που από μακριά “μυρίζουν” κομματικά ρουσφέτια. Αξιοπερίεργο είναι επίσης το γεγονός πολλοί από τους νεοπροσλαμβανόμενους είναι με ίδια επίθετα… Συγγένειες “μυρίζουν…

Δείτε: Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Και η διοικήτρια της ΔΥΠΕ, Ελένη Μπορμπουδάκη, που είχε προσλάβει ακόμα και την αδερφή της στο γραφείο της (δείτε:Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) και  Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!), συνεχίζει όχι μόνο κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, αλλά ακόμα και μετά το σάλο που προκλήθηκε συνεχίζει να υπογράφει προσλήψεις! Μάλιστα όχι όποιες κι όποιες προσλήψεις, αλλά για τη στελέχωση της κεντρικής υπηρεσίας της 7ης ΥΠΕ, δηλαδή του γραφείου της! Όχι, μη νομίζετε ότι βρήκε τρόπο να ενισχύσει το ΕΣΥ με υγειονομικό προσωπικό στην εποχή της πανδημίας. Διοικητικούς και (τόσο απαραίτητους…) ψυκτικούς προσλαμβάνει τώρα… Τις τελευταίες εβδομάδες μόνο στο γραφείο της (στην κεντρική υπηρεσία της ΥΠΕ, δηλαδή) έχει προσλάβει πλέον περίπου 30 ανθρώπους, απλά με μια δική τους αίτηση, χωρίς άλλη διαδικασία!

Ενώ – υποτίθεται – οι κυβερνητικές αποφάσεις μέσα στην πανδημία αφορούν στην ενίσχυση του ΕΣΥ, η 7η ΥΠΕ έχει κάνει αυτές τις εβδομάδες πάνω 480 προσλήψεις:

-Οι γιατροί είναι περίπου 60

-Πληρώματα ΕΚΑΒ 17

-Διάφορες επικουρικές ειδικότητες (νοσηλευτικό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, μαίες, παρασκευαστές κλπ) 235. Από αυτές οι 80 περίπου είναι βοηθοί νοσηλευτές ΔΕ.

-Διοικητικό προσωπικό, γραμματείς, λογιστές, οδηγοί σε υπηρεσίες, 63. Μάλιστα σχεδόν 30 από αυτούς προσλήφθηκαν ως διοικητικό προσωπικό, προσωπικό ασφαλείας ή οδηγοί στην κεντρική υπηρεσία της ΔΥΠΕ.

-Γενικών καθηκόντων, κλητήρες, φύλακες, εργάτες 110.

Δείτε επίσης: Μαζικά ρουσφέτια από την ΥΠΕ Κρήτης: “Η σιωπή μου – και των καλοπληρωμένων ΜΜΕ – προς απάντησή σας…”

Δείτε τις αποφάσεις που υπέγραψε Τρίτη και Τετάρτη, μετά δηλαδή τις αποκαλύψεις του Candiadoc.

Είπαμε, οι άριστοι θεωρούν τον τόπο ιδιοκτησία τους…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί