ΥΠΕ Κρήτης: Πανηγυρίζει… 7 ολόκληρες προσλήψεις γιατρών αλλά αποκρύπτει τα 100άδες ρουσφέτια εν μέσω πανδημίας! (έγγραφα)

Από… την κορυφή ως τα νύχια, αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται μόνο στην επικοινωνία! Το παράδειγμα, λοιπόν του “Μωυσή”, ακολουθεί και στην Κρήτη η διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία πανηγυρικά ανακοίνωσε μέσα στην πανδημία 7… ολόκληρες προσλήψεις γιατρών που έγιναν, όπως αναφέρει, τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου!

Δείτε την ανακοίνωση της ΥΠΕ και δείτε στη συνέχεια τί ξέχασε να δημοσιοποιήσει:

Τί ξέχασε να μας πει η διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης; Ότι τις ίδιες μέρες που έγιναν οι προσλήψεις 7 γιατρών, για τις οποίες έκανε ανακοίνωση… πανηγυριών, έγιναν 9 προσλήψεις (με μια απλή ηλεκτρονική αίτηση, δηλαδή, από το “παράθυρο” και μόνο για όσους ήξεραν ότι είναι “ανοικτές” οι θέσεις!) για θέσεις γραφείου, χωρίς καμιά ειδίκευση, μόνο με το απολυτήριο δευτεροβάθμιας!

Ανάλογα πράττει όλο το διάστημα της πανδημίας, προσλαμβάνοντας μαζικά ανειδίκευτους (και μόνο από εκείνους που μαθαίνουν ότι γίνονται προσλήψεις σε συγκεκριμένες θέσεις, αφού αυτές δεν ανακοινώνονται). Όπως έχει αποκαλύψει το Candiadoc, στην πρώτη φάση της πανδημίας η ΥΠΕ έκανε πάνω από 500 οι προσλήψεις, 60 μόνο από τις οποίες αφορούσαν σε γιατρούς, ενώ περίπου 200 ήταν για… γραμματείς, προσωπικό ασφαλείας, ανειδίκευτους τεχνίτες, οδηγούς κα! 

Δείτε ενδεικτικά: Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ο σύλλογος των υπαλλήλων της ΥΠΕ Κρήτης κατήγγειλε την ΔΥΠΕάρχη, Λένα Μπορμπουδάκη, ότι στην ουσία δίπλα στην κεντρική υπηρεσία προσέλαβε, χωρίς καμιά διαδικασία και προγραμματισμό, άλλη μια ΥΠΕ!

δείτε: Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

Δείτε τις προσλήψεις στα γραφεία μόνο τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί