Πόσα επιδόματα ανέργων κοστίζει η… βάση της TV για να βλέπει άνετα η “άριστη” ΔΥΠΕάρχης Κρήτης; (έγγραφο)

Αν η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης θα έπρεπε να πληρώσει από το δικό της πορτοφόλι, άραγε θα αγόραζε βάση για την τηλεόραση που θα κόστιζε… 750 ευρώ; Το έκανε όμως για το γραφείο της με τα λεφτά του δημοσίου!

Δηλαδή, σπατάλησε από το κρατικό ταμείο το επίδομα 2 μηνών ενός ανέργου για να βλέπει πιο άνετα τηλεόραση όταν κάθεται στο γραφείο της!

Δουλειές αρίστων, που νομίζουν ότι τους ανήκει το κράτος… Όπως νομίζουν ότι τους ανήκει το κράτος, όταν εκμεταλλευόμενοι την πανδημία κάνουν κατά εκατοντάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις (και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα) ή αλλάζουν τους προϊσταμένους όταν δεν τους “γουστάρουν” πολιτικά…

Δείτε και τη σχετική απόφαση

Δείτε επίσης: ΥΠΕ Κρήτης: Πανηγυρίζει… 7 ολόκληρες προσλήψεις γιατρών αλλά αποκρύπτει τα 100άδες ρουσφέτια εν μέσω πανδημίας! (έγγραφα)

Δείτε ενδεικτικά: Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πόσα επιδόματα ανέργων κοστίζει η… βάση της TV για να βλέπει άνετα η “άριστη” ΔΥΠΕάρχης Κρήτης; (έγγραφο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Γιατί ρε παιδιά; Υπάρχουν και άνεργοι; Κι εντάξει, αν υπάρχουν (λέμε αν) γιατί δεν πάνε διακοπές (στο Μπάντεν – Βγάντεν προτείνεται) αντί να κάθονται και να περιμένουν το αξιοκρατικό …ρουσφετάκι; (Το άλλο με την Αντουανέτα και το παντεσπάνι δεν το ξέρετε;). Αξιοκρατία δεν έχουμε από τις 7 Ιουλίου 2019; Έτσι δεν είχε παπαγαλίσει τότε η κυρία κατόπιν διακηρύξεως Μωυσή της Νου-δούλας ; Ορίστε τώρα! Προσλάβανε και 7 ολόκληρους γιατρούς που δεν τους είχαμε κι ανάγκη και μάλιστα εν καιρώ ανυπαρξίας γιατρών ανέργων κατά δήλωση του κυβερνητικού Άβερελ – συγγνώμη Κικίλια! Που τους ψάχνανε, που τους βρήκανε, είχανε κρυφτεί “στου βουγιού το κέρατο” για ν’ αποφύγουνε το διορισμό! Ξεφεύγουν όμως απ’ το μάτι των αρίστων; Τους ανακαλύψανε και να… Τους διόρισαν αμέσως!!! Έτσι για να τους κρατάνε ρεζερβέ! Τι άλλο θέλετε πια!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί